Comunicate de presă

BEAUJOLAIS NOUVEAU EST ARRIVÉ!

17 noiembrie, 2017

În armonie cu toamna, în unison cu profilul vitivinicol al ţării şi în atmosfera tradiţiei franceze aseară a avut loc evenimentul Beaujolais Nouveau 2017, organizat într-un local select din capitală.

Clienţii şi partenerii Mobiasbancă au auzit ecoul răsunat simultan în toată lumea – „Beaujolais Nouveau est arrivé!” şi au ciocnit pahare cu vinul Beaujolais Nouveau din roada anului curent – un vin tânăr, răcoritor, cu un puternic buchet fructat.

„Prin evenimentul Beaujolais Nouveau ne-am propus să completăm paleta bogată de tradiții ale Moldovei și să trăim un motiv în plus de a ne revedea cu clienții noștri la un vin francez, într-o ambianță selectă. Este un moment de sărbătorire a roadei acestui an, în care împărtășim succese și ne bucurăm împreună de realizările obținute”, a declarat Antoine Gabizon, președintele Comitetului de Direcție - CEO Mobiasbancă.

Invitaţii au fost teleportaţi imaginar în atmosfera Franţei, pe podgoriile încărcate de struguri chihlimbarii şi de un negru misterios, au făcut poze şi au socializat la un pahar de vin şi gustări franceze. Polifonia creată de ritmurile acordeoanelor, voia bună şi ambianţa rafinată au încântat şi inspirat, cucerind un loc bine meritat pe retina memoriei fiecărui invitat.

Precizăm că evenimentul Beaujolais Nouveau este la a V-a ediţie, reunind an de an clienţi ai Mobiasbancă pentru a valorifica parteneriatele durabile şi tradiţiile frumoase.

Sărbătorim împreună, pentru că aşa este #corect!

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.17 17:55 Liza
    Da, asta este deja o traditie frumoasa, bravo bancii ca face si poate sa face asa ceva la noi in Moldova.
  2. 2017.11.18 14:21 Alex
    Ambasador a spus drept, ambasada poare sa mindri cu asa banca, care este cea mai efectiva banca din Moldova.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.