Comunicate de presă

AU TRECUT ÎN PROPRIA CASĂ SPRIJINIȚI DE CENTRUL IPOTECAR MOBIASBANCĂ

28 noiembrie, 2017

Aveți emoții sau temeri pentru una dintre cele mai importante achiziții pe care vi le propuneți – procurarea casei? Apelați la profesioniști!

La 9 luni de la lansarea Centrului Ipotecar Mobiasbancă tot mai mulți clienți își realizează visul de a trece în propria locuință în confort și fără grija actelor, convinși că au făcut cea mai corectă alegere privind sectorul, constructorul, costul și rata dobânzii. Iar toate astea pentru că la Centrul Ipotecar Mobiasbancă au beneficiat de:

- cea mai avantajoasă rată la creditul ipotecar

- consiliere și expertiză în alegerea unui apartament

- sfaturi de ordin administrativ și juridic

- suport gratuit atât la perfectarea și colectarea actelor necesare, cât și în relațiile cu autoritățile.

”Această formulă de asistență a clientului în obținerea creditului ipotecar s-a dovedit de mare succes. Pentru noi contează confortul psihologic al clientului, deoarece nici decizia de a lua un credit ipotecar, nici alegerea unei locuințe nu este una ușoară. Oferim suport, siguranță și consultanță profesionistă, iar recunoștința și numărul tot mai mare de clienți ne bucură și motivează”, a declarat Anton Covaliov, Șef al Centrului Ipotecar.

Centrul Ipotecar Mobiasbancă se află în mun. Chișinău, str. Miron Costin nr. 13/1, activând de marți până sâmbătă, între orele 10.00 – 19.00, tel. de contact 022812217, 022812211.

Deschide ușa casei tale!

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.28 13:07 Zinaida
    Zdesi vse nadejno i oceni udobno!!! Otlicinii tentr!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.