Comunicate de presă

LA BĂLȚI VA AVEA LOC CEA DE-A 2-A EDIȚIE A FORUMULUI „ACCES LA FINANȚARE DIN PROGRAMELE INTERNAȚIONALE”

28 noiembrie, 2017

Camera de Comerț și Industrie în parteneriat cu FinComBank invită antreprenorii și persoanele interesate la forumul de afaceri„Acces la finanțare din programele internaționale”, ce va avea loc pe data de 1 decembrie 2017, în municipiul Bălți.
În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai eficiente oportunități de finanțare din programele internaționale oferite de Banca Mondială, Programul IFAD, Ministerul Finanțelor din Republica Moldova, Asociația Businessului European și Banca Europeană de Investiții.
Mediul de afaceri și reprezentanții organizațiilor financiare naționale și internaționale își dau întâlnire la cea de-a 2 ediție a forumuluide afaceri„Acces la finanțare din programele internaționale”,organizat, de această dată, în orașul Bălți.

Forumul de afacerieste o platformă de comunicare și informare despre cele mai eficiente surse și condiții de finanțare, acordarea granturilor, programe de susținere și dezvoltare a businessului desfășurate în Republica Moldova, precum și condițiile de participare la programe consultative.

„Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova sprijină agenții economici interesați de dezvoltarea economică a statului, prin diferite programe naționale și internaționale, seminare, cursuri etc. La date de 1 decembrie a.c. CCI a RM va organiza la Bălți Forumul „Acces la finanțare din programele internaționale”, care va oferi posibilitatea participanților să cunoască care sunt pașii necesari pentru a beneficia de finanțare, un instrument vital pentru dezvoltarea mediului de afaceri din țară.”, susține Sergiu Harea, președintele CCI a RM.

„Cunoaștem și înțelegem care sunt nevoile antreprenorilor din Republica Moldova, inclusiv a exportatorilor și producătorilor locali din toate regiunile țării. Forumul de afaceri inițiat de FinComBank își propune să asigure comunicarea directă dintre oamenii de afaceri din toată țara și instituțiile financiare, astfel încât toate oportunitățile de creditare, granturi, de susținere și dezvoltare a businessului să fie bine cunoscute și înțelese de antreprenori.”, declară Elena Stovbun, director Departamentul Dezvoltării Businessului FinComBank.
În cadrul evenimentului vor fi organizate sesiuni tematice susținute de experții organizațiilor naționale și internaționale în care va fi prezentată o gamă extinsă de oportunități de finanțare.

FinComBank este într-un proces continuu de dezvoltare a serviciilor bancare, inclusiv cele de creditare. Forumul de afaceri„Acces la finanțare din programele internaționale” este la a 2-a ediție, prima ediție a fost organizată în Comrat, UTA Gagauzia. FinComBank își propune să continue această serie de evenimente pentru a spori capacitățile producătorilor din Republica Moldova. Participarea la forumul de afaceri„Acces la finanțare din programele internaționale” este gratuită.

Evenimentul va avea loc pe data de1 decembrie 2017, cu începere la ora 11:00, în incinta hotelului VisPas pe adresa mun. Bălți str. Ștefan cel Mare 1/2.Persoanele interesate să participe la forum sunt invitate să se înregistreze urmând pașii din acest link: https://fincombank.com/forum/

Pentru informaţii suplimentare și confirmări: Direcţia Relaţii Internaţionale a CCI a RM, tel./fax: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md, Leontean Inga.

Despre FinComBank:

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Despre Camera de Comerț și Industrie:

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova este instituţia abilitată să susţină şi să reprezinte interesele în ansamblu ale membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri din RM în relaţiile cu organele guvernamentale, cercurile de afaceri străine şi sistemul relaţiilor economice internaţionale.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.28 20:10 Grigore
    Asa forum este convinabil pentru toti - pentru oameni de afaceri, pentru banca si pentru palata...
  2. 2017.11.29 14:16 Marina
    Pentru cei cara au afacarea mica asa seminar este atractiv...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.