Comunicate de presă

GROUPE SOCIÉTÉ GÉNÉRALE CONSTRUIEȘTE METROPOLA VIITORULUI

23 februarie, 2018

Mobiasbancă împărtășește bucuria pentru noul proiect ambițios în care s-a angajat Société Générale – Marele Paris – cu scopul de a construi metropola viitorului, reconfirmând astfel dedicația pentru dezvoltarea globală durabilă.

Proiectul își propune să fie a treia revoluție urbană a Franței, iar în calitate de partener al autorităților locale Grupul va investi circa 2,5 miliarde de euro până în 2020.

Angajamentul Grupului Société Générale se exprimă în 3 axe principale, inclusiv:

-să fie partenerul autorităților locale, finanțând investițiile și proiectele de infrastructură urbană

-să construiască metropola de mâine. Prin Sogeprom, filiala sa de dezvoltare imobiliară, banca configurează viitoarele cartiere urbane din Marele Paris și propune soluții globale care să integreze case, birouri, magazine în jurul conceptului de ”oraș inteligent”.

-să finanțeze pe termen lung companiile participante în proiectul Marele Paris și proiectele lor de infrastructură – care construiesc infrastructura, companiile imobiliare și dezvoltatorii, care contribuie la schimbarea peisajului urban.

“În calitate de bancheri, finanțăm persoanele fizice și juridice care contribuie la crearea Marelui Paris, iar în calitate de dezvoltator participăm la construirea orașului inteligent și conectat la viitor. Angajamentul nostru este caracterizat de un înalt standard de responsabilitate socială și de mediu, o condiție esențială pentru apariția unei noi metropole. Ne-am angajat într-un proiect de transformare majoră și pe termen lung, de o importanță fără precedent, care va îmbunătăți fundamental mobilitatea cetățenilor Marelui Paris. Suntem mândri să mobilizăm toată experiența noastră în domeniu și să participăm activ la această nouă revoluție urbană”, menționează Eric Groven, Director Imobiliar al Rețelelor din Franța.

Mobiasbancă, parte a Grupului Société Générale, împărtășește politica de responsabilitate socială corporativă a Grupului atât de definită și dedicată dezvoltării durabile.

Construim împreună viitorul, pentru că așa este #corect!


Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.02.23 15:07 Victor
    Cum ei au grija despre viitor!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.