Comunicate de presă

NOI OPȚIUNI ÎN THE BAT! ȘIVOYAGER V8.3

27 martie, 2018

Noile versiuni ale programului de poștă electronică The Bat! pentru Desktop și The Bat! Voyager pentru unități amovibile sunt dotate cu opțiuni noi și îmbunătățiri la capitolul performanță.

De data aceasta compania „Ritlabs” oferă utilizatorilor o actualizare dublă,întrucîta lansat în același timp clientul poștal „The Bat!”cu versiunea sa portabilă „The Bat! Voyager”. În această versiune compania „Ritlabs” a implementat următoarele opțiuni:

• Cu ajutorul noului buton "Copiere formatare" în editorul HTML e posibil de a copia formatarea textului la poziția cursorului și de a o aplica textului selectat;

• Coloană nouă„Folder (scurt)” este comodă pentru a vedea folderul sau caleafolderelorunde se află scrisorile, de exemplu,în foldere virtuale. În această coloană nu se afișează denumirea cutiei poștale, ci numai folderul sau calea acestuia;

• Opțiune nouă în proprietățile contactelor agendei, pentru a adăuga adrese secundare de e-mail în câmpurile “Pentru”, “CC” sau “BCC“, înlocuind astfel opțiunea de a adăuga adrese secundare doar în cîmpul“BCC“.

De asemenea, compania „Ritlabs” a lucrat la îmbunătățirea programului în ceea ce priveștesporirea performanței.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.03.27 18:43 Serdgiu
    Deja am citit despre asta undeva, este bine pentru toti - consumatorii, Moldova si pentru compania Ritlabs.
  2. 2018.03.31 11:26 David
    Niste produse care au Ritlabs deja sunt ca un fel de brend tarii.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.