Comunicate de presă

AI GRIJĂ DE FAMILIA TA, GRAȚIE CARDULUI SUPLIMENTAR PENTRU COPIII MINORI DE LA FINCOMBANK S.A.

23 aprilie, 2018

Oferă-i copilului tău bani de buzunar direct pe card. Fincombank S.A. pune în circulație cardul suplimentar pentru copii minori

FinComBank S.A. pune în circulație cardul suplimentardestinat unei categorii speciale de clienți: părinți cu copii minori. Noul produs poate fi solicitat de orice deținător al unui card de bază, deschis la FinComBank S.A.,pentru copiii săi cu vârsta de la 7 ani.

Cardulsuplimentar oferă siguranță la utilizare și va permite copiilor să obțină în familie primele lecții de educație financiară, abilități practice de utilizare a unui card bancar, precum și să învețe să ia decizii importante.Părinții vor putea oferi copiilor „bani de buzunar” direct pe cardul suplimentar, o necesitate în era tehnologiilor moderne.

Acest card va putea fi utilizat de minori pentru ridicarea numerarului de la orice ATMdin țară și peste hotare, precum și pentru achitarea serviciilor și produselor de mică valoare, în limita de bani prestabilită de părintele care a solicitat deschiderea cardului suplimentar.

Mai mult de atât! Pentru comoditatea clienților săi, FinComBank S.A. oferă posibilitatea de a deschide carduri suplimentare pentru copii minori atât în sucursalele Băncii, precum și on-line, direct pe pagina web fincombank.com. Pentru a beneficia de acest serviciu on-line, accesați https://fincombank.com/ro/otkroj-dopolnitel-nuu-kartu-online-detam/. Astfel, prezentarea la Bancă va fi necesară doar pentru ridicarea cardului suplimentar, comandat online!

„Dezvoltarea serviciilor FinComBankS.A. se realizează datorită încrederii pe care ne-o oferă clienții noștri. Ea este cel mai solid stimul pentru noi, de aceea dorim să-i recompensăm cu grijă față de toți membrii familiei și să le oferim siguranță. Cardul pentru copiii minori va fi și un bun prilej pentru părinți de a-și instrui copiii cum să facă economii,să cheltuie și să acumuleze bani, precum șisă utilizeze serviciile bancare, indispensabile în prezent. Am putea spune că de aici începe educația financiară în familie”, a menționat Elena Stovbun, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Băncii, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank S.A.

Mai multe detalii despre noul produs bancar „Cardul suplimentar pentru copii minori” le puteți accesa pe: https://fincombank.com/ro/dla-detej/

Cardul suplimentar are un termen de valabilitate standard, de 4 ani. După atingerea majoratului, acesta poate fi utilizat în continuare, conform condițiilor prevăzute pentru carduri suplimentare pentru minori sau la solicitarea deținătorului de card poate fi modificatîn condiții standarde, la alegere.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

________________________________________

Despre FinComBank S.A.:

FinComBankS.A., fondată în anul 1993, este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank S.A. oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank S.A. se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.04.23 17:04 Sergiu
    Este practic si comod pentru copii si perintii!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.