Comunicate de presă

SEDIU MODERN, TEHNOLOGII AVANSATE ŞI CONDIŢII OPTIME PENTRU CLIENŢII SUCURSALEI NR.30 A MAIB

10 mai, 2018

Sucursala nr.30 Bălți a BC "Moldova Agroindbank" SA începe o nouă etapă în activitatea sa într-un sediu modern și spaţios, echipat conform ultimelor tendințe în domeniu.

Situată chiar în inima capitalei Nordului, pe strada Ștefan cel Mare, 26, sucursala te surprinde imediat ce îi treci pragul printr-o atmosfera prietenoasă, primire călduroasă și binevoitoare și prin tehnologii informaționale de ultimă generație puse la dispoziția clienților.

"Pentru Moldova Agroindbank, clienții - atât persoane fizice, cât și juridice, sunt la fel de prețioși. De aceea, continuăm procesul de modernizare a reţelei de sucursale a MAIB, astfel încât fiecare client să beneficieze de produse și servicii calitative și moderne, elaborate în așa fel ca să le economisească timpul și să le sporească confortul de operare," a menționat Oleg Paingu, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere al băncii, la ceremonia de redeschidere a sucursalei.

Pe lângă serviciile cu care s-au obișnuit deja, clienții Sucursalei nr. 30 pot beneficia și de avantajele centrului de autoservire 24/24, dotat cu cele mai noi tehnologii bancare. Centrul pune la dispoziția clienților o gamă vastă de servicii, ce pot fi utilizate fără dificultate, la orice oră, fără prezenţa angajaţilor sucursalei.

Directoarea Sucursalei Nr.30, Elena Ursu, și-a exprimat convingerea că noile condiții vor permite sucursalei să atingă rezultate și mai bune, iar clienților să se bucure de o cultură de deservire mai înaltă. "Sunt mândră că activăm într-un nou sediu modernizat conform rigorilor europene și vom depune toate eforturile pentru a oferi suportul necesar clienților noștri, pentru a-i ajuta să țină pasul cu tehnologiile bancare și să-și gestioneze inteligent activitățile financiare."

Renovarea Sucursalei Nr. 30 Bălți face parte din proiectul de transformare a băncii într-o instituţie modernă şi din procesul de rebranding lansat și implementat consecvent de Moldova Agroindbank din anul 2015, pentru a corespunde celor mai înalte standarde bancare, bazate pe soluţii inteligente şi tehnologii avansate, care să distingă MAIB drept lider incontestabil şi bancă modernă.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.05.13 13:31 Alexei
    MAIB nu sta nici o zi pe loc, banca sa dezvolta fie care secunde. Bravo, dl Cebotari!
  2. 2018.05.16 12:43 Grigore
    Chiti investitii MAIB face pentru dezvoltarea, cine stie, daca este rost?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.