Comunicate de presă

COMPANIA „RITLABS” AL 4-LEA AN LA RÎND ESTE LIDER LA NOMINALIZAREA „EXPORT” ÎN CONCURSUL NAȚIONAL „MARCA COMERCIALĂ A ANULUI”

01 iunie, 2018

De 21 ani compania IT autohtonă „Ritlabs” avansează cu încredere spre înălțimea piețelor de comunicații electronice ale Moldovei și altor țări.

De la fondarea sa în anul 1998 și pînă la ziua de azi, aceasta este, probabil, una din companiile noastre cele mai recunoscute în lume. Atingînd nivelul Gold, fiind printre cei mai remarcați elaboratori de programe securizate în sistemul de parteneriat Micorsoft, a reușit să intre în Top 5 cele mai bune companii autohtone în care merită să lucrezi.

După cum explică fondatorul și directorul „Ritlabs” Maxim Masiutin, dintre toate mijloacele de comunicare, cel mai eficient este poșta electronică. Potrivit Dumnealui, echipa „Ritlabs” este o familie mare de persoane tinere, active și dedicate, fiecare avînd posibilitatea de a crește și a-și dezvolta abilitățile. Toți acești factori ajută la crearea produselor electronice comode pentru utilizare, precum sunt programele: Dos Navigator, Argus, The Bat!, BatPost, The Bat! Voyager.

Debutînd în concursul național „Marca comercială a anului 2014”, compania „Ritlabs” a primit medalie la nominalizarea „Export” pentru promovarea profesională și eficientă pe piețele externe a legendarului program electronic The Bat! și formarea unei imagini pozitive a țării. În următorii doi ani compania „Ritlabs”, la fel, a devenit laureată a acestui concurs, cîștigînd de două ori Premiul Mare „Mercuriul de Aur” la nominalizarea „Export”. Conform rezultatelor acestui concurs „Marca comercială a anului 2017”, la aceiași nominalizare „Export”, compania „Ritlabs” a cîștigat din nou „Mercuriul de Aur”. Premiul a fost îmînat managerului companiei Veronica Zapanovici.

Clienții „Ritlabs” sunt utilizatori casnici, organizații de stat, bănci și alte instituții financiare, dar și întreprinderi din industria aerocosmică, petrolieră și a gazelor, companii din domeniul asigurării cu programe și aparataj, un cerc larg de firme din business-ul mic și mijlociu din 191 de țări ale lumii.

Această companie tinde să corespundă cerințelor actuale. Anume o astfel de abordare îi permite să mențină pozițiile de lider în segmentul său pe piețele externe, să păstreze reputația ireproșabilă a programelor sale și să cîștige încrederea utilizatorilor.

Trebuie de remarcat că compania „Ritlabs” este unul din fondatorii „Moldova IT Park” sarcina căruia este de a uni forțele elaboratorilor și de a crea pentru ei condiții optimale pentru ca țara să ajungă printre liderii mondiali în domeniul tehnologiilor avansate. Toate acestea vor avea impact pozitiv nu doar asupra economiei, dar și asupra imaginii țării noastre.

Elaboratorii mai au multe idei și potențiale oportunități, însă ceea ce compania „Ritlabs” deja a reușit să realizeze pe parcursul anilor, ne confirmă că înalta calitatea a produselor face cunoscut în întreaga lume atît producătorul, cît și țara sa de origine!

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.06.01 11:17 Efim
    Bravo! Asa compania merita!
  2. 2018.06.02 11:46 Dorina
    Este cinstit!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.