Comunicate de presă

MOBISANTÉ – CU GRATITUDINE ȘI RESPECT PENTRU ANGAJAŢII MEDICALI

15 iunie, 2018

    Cu ocazia Zilei profesionale aLucrătorului Medical și a Farmacistului, Mobiasbancă aduce un omagiu angajaţilor din sectorul medical, asigurându-vă de recunoştinţa şi aprecierea noastră.

    Iar pentru că ne dăruiţi sănătate, noi vă mulțumim și vă răsplătim cu oferte generoase la credite, precum și cu pachetul MobiSanté - un produs special conceput pentru angajaţii medicali.

    În perioada 15 iunie - 31 iulie beneficiaţi de:

    -până la 50% reducere la rata dobânzii pentru creditele de consum fără gaj*

    -11,9% rata dobânzii atractivă pentru cardurile de credit**

    -4,95% rata dobânzii FIXĂ până la 4 ani pentru creditele ipotecare***

    În plus, Pachetul MobiSanté vă oferă următoarele gratuități:

      - cardul de debit Debit Mastercard / VISA Electron

      - cardul de credit Mastercard Neos / VISA Classic

      - serviciile la distanță de Internet-banking eMobias.md și sms-banking MobiasSMS

      - + 1% bonus la dobândă pentru disponibilul în contul de card

      - achitarea automată a facturilorprin serviciul eFactura

      - efectuarea plăților programate

      - suport gratuit din partea Centrului Ipotecar la perfectarea și colectarea actelor necesare pentru un credit imobiliar, precum și în relațiile cu autoritățile

    Vă invităm în sucursalele Mobiasbancă pentru a vă trata cu grijă. Pentru un plus de detalii, apelați Serviciul Contactell, 022256456, disponibil 24/7.

    Notă: dobânzi preferențiale valabile doar în cazul contractării unui pachet de produse MobiSanté (comision de gestiune pachet 7.95 lei/lunar).

    * Pentru un credit To_To de 100 000 lei, cu asigurarea de accidente inclusă, cu o dobândă fixă de 4.5%, pe 60 luni, cu un comision de administrare lunară credit de 0.5% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 15.75% (calculele sunt exemplificative).

    ** Pentru un card de credit Mastercard NEOS de 30 000 lei, cu dobândă fixă de 11,9% pe 24 luni, considerând că creditul este utilizat integral, prin beneficierea perioadei de grație la comerciant, dobânda anuală efectivă constituie 10,06% (calculele sunt exemplificative)

    *** Pentru un credit imobiliar în MDL de 400 000 lei, pe un termen de 192 luni, cu o dobândă fixă de 4.95% pentru primii 4 ani și de 8.95% flotantă pentru următorii ani, cu un comision de administrare lunară credit de 0.15% din soldul creditului, comision de acordare 1%, dobânda anuală efectivă constituie 9.21% (calculele sunt exemplificative).

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.