Comunicate de presă

VINIL COLLECTION – O CARTE INSPIRAȚIE SEMNATĂ DE IGOR GUZUN

08 octombrie, 2018

În inima Chișinăului, în una dintre cele mai emblematice clădiri ale țării, Muzeul Național de Artă al Moldovei, a fost lansată ediția revizuită și completată a cărții Vinil Collection, semnată de Igor Guzun, un nou proiect de artă susținut de Mobiasbancă.

”Atunci când spunem că o carte ne emoționează sau ne mișcă, de fapt, ne mișcăm noi să facem fapte bune. Despre aceasta este Vinil – o colecție de texte scurte, axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om”, a declarat autorul Igor Guzun cititorilor și prietenilor cărții, prezenți la lansare.

”Ne bucurăm să dăm întâlnire muzicii, picturii, cărților și oamenilor de calitate la lansarea unei cărți de colecție. Pentru Mobiasbancă este o onoare să susțină proiectele frumoase și cu impact, iar cartea ”Vinil Collection” este anume astfel - o carte de suflet, o radiografie atentă a realităţii din ţară şi o reinsistare asupra lucrurilor care contează cu adevărat: oameni, emoții, stări”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General Mobiasbancă.

Vinil Collection este o lectură pe care v-o recomandăm în această toamnă, inclusiv pentru îndemnul din carte: ”Copii! Lăsați telefoanele și tabletele la o parte. Și vorbiți cu părinții și bunicii voștri. Că telefoane și tablete o să mai fie. Dar părinții și bunicii îmbătrânesc și se trec”.

Credem în oamenii talentați și prețuim talentele autentice!

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.