Comunicate de presă

MOBIASBANCĂ– SOLIDARĂ ÎN LUNA DE CONȘTIENTIZARE A CANCERULUI MAMAR

15 octombrie, 2018

Maladia care ocupă primul loc în morbiditatea printre tumorile maligne în Republica Moldova - cancerul mamar la femei, înregistrează circa o mie de cazuri noi anual.

În semn de solidaritate, angajații Mobiasbancă se alătură campaniei de informare în Luna Internațională a Conștientizării Cancerului Mamarprin transmiterea unui mesaj către toate femeile: ”Cancerul mamar depistat la timp, poate fi tratat!”. Totodată, ținem să menționăm că aceștia participă anual la maratonul Run Pink Moldova pentru a susține femeile ce luptă cu această maladie.

Îndemnăm toate femeile să meargă laconsulaţia medicului mamolog sau să informeze persoanele apropiate despre măsurile de auto-control și prevenire a maladiei.

Astfel, în fiecare zi de joi Institutul Oncologic organizează şcoli cu pacienții, unde medicii mamologi vor oferi informații despre prevenire, grupuri de risc, tratament şi instruiri de auto-control. Iar în săptămâna 15-19 octombrie, consultaţii gratuite vor fi oferite în cadrul Asociațiilor Medico-Teritoriale din sectoarele municipiului Chișinău: Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana, Râșcani, în zilele de luni până joi, în intervalul de ore 9:00 – 14:00.

Credem că, depistat la timp, cancerul mamar poate fi tratat.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.10.15 16:15 CEzar
    Ce minuni ne face Mobiasbanca!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.