Comunicate de presă

CONSOLIDAREA PARTENERIATULUI STRATEGIC DINTRE BERD ȘI MOBIASBANCĂ

29 octombrie, 2018

Consolidarea, în continuare, a bunei cooperări dintre Mobiasbancă și Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), extinderea proiectelor comune și diversificarea produselor de finanțare au fost discutate la întrevederea conducerii băncii cu oficialii BERD, joi, 25 octombrie a.c..

Delegația BERD, reprezentată de vicepreședintele BERD, Alain Pilloux, aflat într-o vizită oficială în țara noastră, șiAngela Sax, șefa BERD în Republica Moldova,l-au prezentat managementului băncii pe noul director general pentru Europa de Est și Caucaz, Matteo Patrone. În cadrul întrevederii, oficialii și-au exprimat satisfacția față de buna derulare a programelor de finanțare și parteneriatul de lungă durată cu Mobiasbancă.

Conducerea Mobiasbancă a apreciat oportunităţile de finanțare avantajoase oferite clienţilor băncii, inclusiv cu susținerea UE, și sprijinul BERD acordat pentru dezvoltarea afacerilor locale.

Programele de finanțare ale BERD sunt orientate către sporirea calității produselor și serviciilor oferite de către agenții economici locali și creșterea competitivității acestora pe piețele europene. Mobiasbancă este prima bancă parteneră a programului de finanțareEU4Business-EBRD Credit Line.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.11.04 17:07 Galina
    Acum Mobiasbanca are concurentii adavarti - MAIB, Victoriabank si MICB.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.