Comunicate de presă

COMPANIA „RITLABS” ESTE PRINTRE CEI MAI BUNI ANGAJATORI AI ANULUI CARE TRECE

06 decembrie, 2018

La prezentarea ratingului celor mai bune companii în care să lucrezi, determinat în cadrul concursului „Top Employers-2018”, care deja al 10-lea an la rînd este desfășurat de compania „AXA Management Consulting” s-au determinat cei mai buni angajatori ai acestui an. Concursul contribuie la dezvoltarea culturii managementului resurselor umane, informează despre cele mai eficiente abordări în managementul resurselor umane implementate de cei mai buni angajatori, dar și oferă recomandări în acest domeniu.

Chestionarul concursului a inclus întrebări din 5 categorii: condițiile de lucru; posibilitatea de dezvoltare; recompense și beneficii; cooperare în cadrul companiei; structura organizațională și scopurile companiei.

La studiu au participat companii, divizate în două categorii: în prima – companiile mici, în a doua – companiile medii și mari, care au mai mult de 50 angajați.

La categoria companiilor mici cu un număr de personal de pînă la 49 angajați, în top cinci cele mai atractive pentru angajați, pe locul patru se poziționează compania „Ritlabs”. Pe lîngă „Ritlabs” în top cinci au intrat:"Jivy Group", "Elitagrotehnologie", "Webmaster Studio", "International Training Language Center".

În categoria întreprinderilor mijlocii și mari, locurile au fost distribuite după cum urmează: "Easy Credit", "JTIL", "Microinvest", "Ellation", "TRAVOD International", "Amdaris", "Noction", "Moldcell" , "Prime Capital".

„Ritlabs” este o companie autohtonă, care în februarie anul trecut a sărbătorit 20 de ani din momentul fondării și începerii activității în sfera tehnologiilor IT.

Potrivit fondatorului și directorului firmei „Ritlabs” S.R.L. – Maxim Masiutin, nu întîmplător s-a reușit astfel ca „Ritlabs” să obțină o poziție de frunte în Topul celor mai bune companii mici și aceasta pentru că echipa „Ritlabs” este o familie prietenoasă de oameni cu aceleași interese și valori, cărora le este confortabil și interesant să muncească împreună, îmbunătățindu-și competențele și abilitățile profesionale pentru a crea produse-IT de clasă mondială.

Renumele mondial al acestei companii a fost asigurat de bine cunoscutul în străinătate soft poștal „The Bat!”.

Sortimentul de produse „Ritlabs” mai cuprinde serverul poștal „BatPost” pentru sistemul de operare Windows și versiunea portativă a programului „The Bat!” – „The Bat! Voyager”. „Ritlabs” este una din puținele companii locale care creează programe pentru calculator integrale pe care le vinde sub propriul brand în toate țările lumii.

Produsele finale ale companiei „Ritlabs” disponibile în 20 de limbi, la ziua de azi, se bucură de interes și continuă să fie procurate de utilizatori din aproape 200 țări ale lumii.

Aceste programe sunt populare mai ales în SUA, Germania, Polonia, Ucraina, Rusia, deoarece ele oferă utilizatorilor caracteristici unice, de exemplu, posibilitatea de a importa sigur și rapid, o bază mare de date precum ar fi, de exemplu, scrisorile și documentele acumulate de ani de zile.

Caracteristica principală a programului „The Bat!” constă într-un suport amplu de protocoale de autentificare și criptare în lucrul cu serverele de e-mail, în vederea protecției împotriva distorsionării intenționate a datelor și a scurgerii de informații confidențiale la transmiterea scrisorilor prin internet.

Clienții „Ritlabs” sunt utilizatori casnici, organizații de stat, bănci și alte instituții financiare, dar și întreprinderi din industriile aerospațială, petrolieră și a gazelor naturale, companii de software, hardware și încă un spectru larg de companii ale businessului mic și mijlociu.

Debutînd în concursul național „Marca comercială a anului 2014” compania „Ritlabs” a obținut medalie în nominalizarea „Export” pentru promovarea profesională și eficientă pe piețele externe a legendarului program „The Bat!” și crearea imaginii pozitive a Republicii Moldova pe arena internațională. În următorii trei ani compania „Ritlabs” a devenit învingătorul acestor concursuri prestigioase la nominalizarea „Export”, obținînd de trei ori Premiul mare „Mercuriul de Aur”.

„Ritlabs” reușește să se implice activ și în formarea politicii naționale în domeniul tehnologiei informației, fiind membru și co-fondator al „Moldova IT Park”.

Managementul companiei „Ritlabs” nu se oprește la succesele și realizările actuale, mai ales în ceea ce ține de elaborarea programului de bază „The Bat!”, dar continuă dezvoltarea evolutivă a acestuia.

Recent a fost lansată o nouă versiune „The Bat!”, care corespunde celor mai actuale posibilități ale procesoarelor moderne și a sistemului de operare Windows. Acest lucru a fost posibil datorită comunicării și feedback-ului continuu cu utilizatorii produselor „Ritlabs”, care mereu vin cu propuneri și idei în favoarea perfecționării programelor.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2018.12.06 17:32 David
    De ce nu numiti salariile care au colaboratorii in Ritlabs?
  2. 2018.12.07 16:15 Nonparel
    Evident ca in asa companii totul este bine si frumos.
  3. 2018.12.08 09:59 Petrea
    Bine ca ei au clienti de peste hotare, da ce sa facem noi aici, daca nu avem ce sa exportam?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.