Comunicate de presă

UN NOU OFICIU BANCAR ÎN SECTORUL CIOCANA

08 decembrie, 2018

În data de 6 decembrie a.c. sucursala Mobiasbancă nr.34„Calea Basarabiei” și-a anunțat schimbarea sediului în strada Uzinelor nr. 21/4. Aceasta își va desfășura activitatea într-un spațiu mai larg, în condiții mai confortabile, atât pentru clienți, cât și pentru angajați, urmând standardele Grupului în ce privește asigurarea unui nivel înalt de calitate în deservirea clienților.

Laevenimentul de inaugurare, la care au participat clienții și conducerea băncii,dl Președinte al Comitetului de Direcție-CEO, Antoine Gabizon, a menționat că noul sediul are mai multe avantaje, printre care amplasarea comodă, un grad sporit de confort și un număr mai mare de angajați pentru a deservi în timp util clienții.

Filip Kotora, Director Comercial RetailBanking, prezent la eveniment, a punctat că această modificare implică comasarea sucursalei ”Calea Basarabiei” cu agenția „Efes” și era absolut necesară odată cu creșterea numărului de clienți și va permite deservirea atât a persoanelor fizice, cât și a agenților economici. Totodată, s-a urmărit creșterea accesibilității la serviciile bancare, noul sediu fiind amplasat pe o arteră centrală din sectorul Ciocana, lângă o stație de transport public, având amenajată o parcare spațioasă.

Noul edificiu este amenajat conform standardelor Grupului Société Générale și oferă o gamă completă de servicii bancare atât pentru persoane fizice, cât și pentru clienți juridici. De asemenea, sucursala este dotată cu un bancomat pentru operaţiuni de retragere a numerarului.

Sucursala va activa de luni până vineri, cu un program de la 09.00 – 17.00 și o pauză de masă de la 13.00- 14.00.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.12.09 14:33 Boris
    Mobiasbanca este cea mai efectiva si cea mai calitativa banca din Moldova.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.