Comunicate de presă

THE BAT! V8.7 CHRISTMAS EDITION

26 decembrie, 2018

A devenit deja o bună tradiție ca în fiecare an SRL „Ritlabs” să lanseze o versiune de Crăciun a programului de poștă electronica „The Bat!”. Nu este o excepție și anul acesta.

Noua versiune – „The Bat! v8.7 Christmas Edition”, aduce multe îmbunătățiri la interfața programului și la modul de utilizare, și ajută pe utilizatori să proceseze rapid și eficient volumele mari de corespondență electronică.

Acum utilizatorii pot căuta și elimina contactele duble în agendă. Acest lucru este util, mai ales în cazul agendelor ce conțin un număr mare de grupuri și contacte. Noua funcție găsește contactele duble și oferă mai multe opțiuni de editare și salvare a contactelor necesare.

În noua versiune „The Bat!” dezvoltatorii au introdus îmbunătățiri la capitolul posibilității de lucru cu lista de scrisori. Cînd utilizatorul face clic pe un mesaj în coloanele "Tags" sau "Grupa de culori", pe ecran apare un meniu context cu elementele respective. Acest lucru economisește timp și elimină clicuri multiple atunci cînd este necesar de a atribui scrisorilor tag-uri sau grupuri de culori. Un clic în coloana "Notițe" deschideeditorul de notițe.

Editorul de tag-uri, de asemenea, a fost modificat și îmbunătățit. Acum este mai ușor de a crea tag-uri personalizate, de a le edita și atribui scrisorilor.

O altă opțiune nouă, apărută în fereastra editorului de scrisori, este posibilitatea de glisare și fixare a elementelor în cîmpurile de antet, precum "Pentru:", "CC:", "BCC:", "Tema:", și altele.

Vă dorim un Crăciun Fericit și realizări frumoase în Anul Nou!

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.12.27 09:20 Edgar
    Compania nu sta pe loc ea sa dezvolta ca sa fie prima pe piata.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.