Comunicate de presă

ÎNCEPE ANUL ÎN PRIMA TA CASĂ ÎMPREUNĂ CU MOLDOVA AGROINDBANK

08 ianuarie, 2019

Pentru că ştim cât de costisitoare sunt chiriile şi cât de mult visezi la propria ta casă, Moldova Agroindbank te susţine să-ţi realizezi şi acest vis. Dar nu oricum. Avantajos!

Luând un credit imobiliar Prima Casă în perioada 1 ianuarie – 29martie, la Moldova Agroindbank beneficiezi de o rată a dobânzii de doar 5,55% anual, iar dobânda anuală efectivă– 5,9%.

Doar pe parcursul anului trecut, 441 clienţi s-au mutat deja în propria casă datorită creditelor Prima Casă de la Moldova Agroindbank. Investeşte şi tu acum în propria ta locuinţă!

Prima Casă este un program naţional lansat în martie 2018, destinat persoanelor care nu deţin în proprietate o locuinţă şi care nu au credite ipotecare. Plafonul maxim al preţului de achiziţie a locuinţei este de 1 mln. lei, iar termenul creditului este de până la 25 de ani. Gajul reprezintă doar locuinţa cumpărată, statul venind cu o garanţie de 50%.

Poţi beneficia de un credit imobiliar Prima Casă, dacă:

    -ai vârsta de la 18 până la 45 de ani

    -eşti angajat în câmpul muncii, cu experienţă la locul actual de muncă de cel puţin 4 luni

    -salariul net mediu lunar – 1900 lei. Se accept veniturile membrilor familiei

    -contribuţia personală – minim 10% din costul locuinţei.

Vizitând unităţile Moldova Agroindbank, beneficiezi de consultanţă şi sprijin pentrua ccesarea creditelor imobiliare Prima Casă.

Pentru mai multe detaili despre cum să iei un credit imobiliar avantajos, apelează Call Center, 022 268 999.

Începe anul în Prima ta Casă împreună cu Moldova Agroindbank!

Moldova Agroindbank este prima bancă din Moldova care a aderat la Programul de Stat Prima Casă. Actualmente, circa 40% dintre creditele imobiliare acordate în cadrul programului revin clienţilor MAIB, banca fiind un partener sigur şi de încredere al clienţilor săi pentru implementarea planurilor imobiliare, proiectelor investiţionale şi personale. Moldova Agroindbank – Puterea stă în noi!

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.