Comunicate de presă

FINCOMBANK S.A. DESCHIDE O NOUĂ SUCURSALĂ ÎN ORAȘUL CHIȘINĂU

28 februarie, 2019

Acum suntem mai aproape de clienții noștri!

FinComBank S.A. anunță inaugurarea unei noi unități teritoriale în centrul capitalei,Sucursala nr.20, situată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6.Banca tinde să fie mai aproape de clienții săi și să le ofere servicii de calitate.

Noua sucursală va fi orientată către desfășurarea de operațiuni bancare destinate persoanelor fizice și persoanelor juridice. Clienții pot beneficia de: credite; depozite;asigurări și leasing auto; carduri bancare și carduri suplimentare, printre care și cele pentru copii, care se deschid pe numele minorului și sunt ataşate contului de card al părintelui. Acesta poate fi utilizat pentru ridicarea numerarul din bancomatele oricărei bănci din orice ţară, trei extrageri din bancomatele altor bănci din Moldova fiind gratuite, precum şi pentru achitarea cumpărăturilor și serviciilor online sau la diverși comercianți http://bit.ly/2Ti08i5

Persoanele care vor să inițieze sau să-și dezvolte afacerea, pot beneficia de credite pentru business, precum și de credite oferite în cadrul proiectelor speciale de finanțare; carduri corporative și deservirea complexă a conturilor curente și pot efectua operațiuni valutare.Mai nou, tinerii antreprenori, cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, beneficiază de condiții speciale, cu rata dobânzii mai mică cu 3% față de cea a proiectelor actuale: http://bit.ly/2EC2iAS

Anul acesta, FinComBank S.A. pune accent pe mediul online și oferirea serviciilor bancare la distanță. Astfel, clienții pot:

    -să își gestioneze banii 24/7 oriunde nu s-ar afla,prin intermediul Internet Banking FinComPay;

    -să își deschidă carduri online și să deschidă un card online copilului său http://bit.ly/2XtWpNt;

    -acasă sau la birou, fară a se deplasa la bancă, în doar câteva minute, poate fi solicitat un credit online http://bit.ly/2GRW6am. Poate fi ales unul dintre produsele creditare,fără gaj și certificat de salariu: Express Credit Simplu, până la 20.000 de lei, cu o perioadă de până la 36 de luni, Express Credit, până la 150.000 lei, cu o perioadă de până la 5 ani, și Card de Credit OPTI, așa numitul portofel de rezervă cu o limită de până la 150.000 lei, timp de 3 ani.

    -primipe cardul sau contul deschis la FinComBank S.A.un transfer rapid online (T2C) gratuit, trimis prin sistemele de remitere de bani Unistream, Contact şi RiaMoney de pestehotare.

    -de asemenea, pot efectua un transfer online de la card la card (transfer P2P),indiferent care bancă din Moldova a emis cardul bancar. Sunt disponibile: transfer de la VISA la VISA, transfer de la Mastercard la Mastercard, transferulde bani de la VISA la Mastercard și transferul de la Mastercard la VISA, în valută naţională (MDL), precum şi valută străină (USD, EUR).

Vă așteptăm în noua sucursală FinComBank S.A., adresaor. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6!

Ia legătura cu noi:

Tel.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: fincom@fincombank.com
Site:
fincombank.cоm

Facebook: www.facebook.com/fincombank

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fincombank-sa/

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.02.28 16:44 David
    Daca asa structura da rentabilitatea - de ce nu? Pentru cresterea pfofitului FinComBank este bine.
  2. 2019.03.01 09:12 Xoria
    Este un indicator ca FinComBank sa dezvolta si creste. Ct inseamna chind presedinte bancii este si actionar.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.