maib_esspreso

Comunicate de presă

MOLDOVA AGROINDBANK A FOST RECERTIFICATĂ LA CONFORMITATE CU STANDARDUL PENTRU MANAGEMENTUL SECURITĂŢII INFORMAŢIEI ISO 27001:2017

08 aprilie, 2019
<mt_str50>

Moldova Agroindbank răsplăteşte investiţia de încredere a clienţilor săi prin servicii de înaltă calitate, competitive şi care corespund exigenţelor de protecție a informaţiilor utilizate.

În acest context, suntem bucuroşi să anunţăm despre recertificarea Moldova Agroindbank la cerinţele standardului internaţional ISO 27001:2017 „Tehnologia informației. Tehnici de securitate. Sisteme de Management al Securității Informației. Cerințe”, fapt ce confirmă încă o dată angajamentul MAIB de a proteja datele clienților săi și de a asigura confidențialitatea acestora.

În termeni simpli, o certificare ISO 27001:2017 semnifică:

-încredere şi siguranţă comercială sporită: clienții noștri pot avea siguranţa că menținem cele mai înalte standarde de securitate a informațiilor, prin furnizarea de servicii mai simple și mai inteligente, în condiţii de maximă confidenţialitate;

-cultură organizațională înaltă: am dezvoltat şi menţinem o cultură de securitate de o calitate adecvată, pentru o bună funcţionare a băncii;

-competitivitate: avem un nivel sporit de competitivitate pe piața locală, dar şi internaţională prin asigurarea conformării cerințelor legale existente.

„În tot ceea ce ne propunem, tindem să asigurăm consecvenţă şi calitate în relaţia cu clienţii MAIB – persoane fizice sau juridice. Conformitatea băncii la standardele internaționale, certificată de un auditor independent, confirmă capacitatea noastră de a elabora, implementa și menține cele mai bune practici de securitate a informaţiilor. Prin recertificarea Sistemului de Management al Securității Informației la ISO 27001:2017, banca şi-a reconfirmat alinierea la practicile bancare de top, ce înseamnă implicit asigurarea integrităţii, confidenţialităţii şi siguranței datelor clienţilor și a partenerilor noştri, în circumstanţele în care provocările cibernetice la nivel mondial sunt din ce în ce mai frecvente”, a subliniat Stela Recean, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank.

Precizăm că MAIB a fost certificată la cerințele Standardului Internațional de Management al Securității Informației ISO 27001 în anul 2009, fiind prima instituție bancară din Republica Moldova care a obţinut această certificare.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2019.04.09 10:05 Vladut
    MAIB acum in Moldova este cel mai scump activ bancar.
  2. 2019.04.10 18:22 Ana
    MAIB are deja aproape de un milion clientii - 1 000 000!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.

Для просмотра содержимого этого блока Вам необходимо установить flash-player