Comunicate de presă

Moldindconbank recunoscută drept cea mai inovativă bancă din Moldova

14 mai, 2019

BC Moldindconbank S.A. a fost desemnată pentru a doua oară “Cea mai inovativă bancă 2019 din Republica Moldova de către revista internaţională Global Finance, în cadrul clasamentului anual The Innovators 2019.

Titlul pentru inovaţie i-a revenit serviciului Mobile Cash, unic pe piaţa din Republica Moldova și țările din regiune, care permite clienților simplu și rapid retragerea sau alimentarea cu numerar a contului de card la bancomatele Moldindconbank utilizând doar telefonul mobil.

Astfel, deţinătorii de carduri Moldindconbank pot efectua gratuit operațiuni de retragere sau alimentare cu numerar a cardului fără utilizarea fizică a acestuia, iar efectuarea transferurilor de baniîn numerar altor persoane din RM a devenit și mai comodă grație rețelei de bancomate Moldindconbank (240 unități) prezente în fiecare oraș din țară. În prezent, mii de clienți au apreciat avantajele serviciului, efectuând lunar peste 20 000 de tranzacții mobile cash.

La capitolul inovaţii,în categoria Plăți, Moldindconbank este plasată alături de alte 9 bănci și companii Fintech din întreaga lume: Alfa Bank (Rusia), China Guangfa Bank, DBS (Singapore), FAB (First Abu Dhabi Bank, Emiratele Arabe Unite), Mashreq (Emiratele Arabe Unite), Millenium bim Mozambique (Mozambic), NBK (Kuweit), Nuggets şi Telenor Microfinance Bank (Pakistan).

Pentru mai multe detalii despre Mobile Cash accesaţi https://www.micb.md/sec/cash-by-code/

Sursa:https://www.gfmag.com/

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.