Comunicate de presă

Moldova Agroindbank vă invită la Olympic Fest

17 mai, 2019
<mt_str50>

Echipa MAIB se pricepe cu brio la credite şi produse bancare inovative pe care le oferim zilnic clienţilor noştri. Dar reuşim să ducem şi un mod sănătos de viaţă, practicând sportul şi împărtăşind valorile olimpice. Vă invităm să ne urmaţi exemplul, iar sâmbătă, 18 mai, la ora 15:00, veniţi alături de noi în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Va avea loc „Olympic Fest”, cel mai sportiv eveniment al anului, organizat de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv, al cărui partener general este Moldova Agroindbank.

De la mic la mare, copii, părinţi şi bunici vor avea ocazia să facă mişcare alături de cei mai buni sportivi şi antrenori din ţară. În PMAN se va desfăşura Campionatul părinţilor la alergat cu cărucioare, Campionatul bebeluşilor care merg de-a buşilea, iar pentru adulţi - probe de taekwondo, trântă, tenis, tir cu laser, scrimă, karate, baschet, atletism etc.

„Moldova Agroindbank este onorată să susţină Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv atât în activităţile de promovare a sportului de performanţă şi a olimpicilor din ţara noastră, cât şi a sportului în masă practicat la orice vârstă. Îndemnăm toţi doritorii să vină la Olympic Fest, să admire performanţa profesioniştilor, să fie parte a minunatului spirit olimpic şi să facă mişcare. Pentru că mişcarea înseamnă putere. Iar puterea stă în noi!”, a spus Ruxanda Capmari, Director Marketing la MAIB.

„Olympic Fest” este marcat anual, în a treia zi de sâmbătă a lunii mai și consemnează Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice. Ediția din acest an este dedicată Jocurilor Europene din Minsk 2019, care se vor desfășura în luna iunie.

MAIB promovează modul activ şi sănătos de viaţă, ca parte a politicii sale de CSR şi a culturii corporative.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.