Comunicate de presă

TERMINALE DE AUTOSERVIRE MAIB LA POSTURILE VAMALE DIN ŢARĂ

25 iunie, 2019

Moldova Agroindbank continuă procesul de digitalizare a serviciilor bancare, pentru a oferi plus de autonomie, rapiditate, comoditate şi flexibilitate clienţilor săi şi tuturor utilizatorilor de servicii bancare.

Cele 28 de posturi vamale din ţară sunt în proces de dotare cu terminale de autoservire MAIB.

Prin intermediul acestora, clienții pot efectua un şir de operaţiuni bancare rapid, comod şi fără a mai sta în rând.

Noile terminale de autoservire permit depunerea banilor în cont, achitarea unui spectru vast de plăţi, inclusiv a celor pentru serviciile comunale sau a ratelor lunare a creditului etc. Plăţile la terminale pot fi efectuate atât cu numerar, cât şi prin intermediul unui card VISA sau Mastercard, ceea ce reprezintă o premieră în Republica Moldova.

Mai nou, până la sfârşitul verii terminalele de autoservire vor fi la dispoziţia clienţilor în toate sucursalele MAIB din municipiul Chişinău.

Terminalele de autoservire continuă şirul proiectelor Moldova Agroindbank dedicate facilităţilor digitale de plată.

Recent, MAIB a contribuit la deschiderea primei zone de autoservire într-un hipermarket din capitală, unde deţinătorii de carduri bancare pot procesa cumpărăturile în mod autonom. În parcarea Aeroportului Internaţional Chişinău parcomatele integrează POS terminale MAIB, care permit achitarea plăţilor rapid cu un card bancar, inclusiv contactless.

Dedicaţia Moldova Agroindbank este de a oferi cele mai calitative, sigure şi avantajoase servicii financiare, plus de comoditate şi flexibilitate prin portofoliul de servicii şi produse digitale.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.