Comunicate de presă

ÎNTREVEDEREA EXCELENȚEI SALE AMBASADORUL SUA CU CONDUCEREA FINCOMBANK S.A.

03 iulie, 2019

Pe data de 1 iulie 2019 a avut loc întâlnirea conducerii FinComBank S.A. cu Excelența Sa Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Moldova, dl Dereck J. Hogan. Întrevederea a avut loc cu ocazia aniversării FinComBank S.A., care pe data de 1 iulie a împlinit 26 de ani de la fondare.

În cadrul întânirii, au fost puse în discuție provocările cu care se confruntă Banca și au fost abordate teme importante pentru Bancă și, în general, pentru sistemul bancar al Republicii Moldova.

FinComBank S.A. a fost fondat în anul 1993. Printre cei mai mari acționari ai Băncii se numără compania americană Western NIS Interprise Fund, înființată de Departamentul de Stat al SUA. Printre clienții FinComBank S.A. se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.07.04 10:24 Pavel
    Pina chind dl Hvorostovschii este presedinte la FinComBank totul va fi bine si stabil.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.