Comunicate de presă

MAIB ACORDĂ CREDITE EU4BUSINESS–BERD PENTRU IMM – CU PORŢIUNE DE GRANT ŞI CONSULTANŢĂ INTERNAŢIONALĂ

23 iulie, 2019

Ai o afacere pe care vrei să o dezvolţi, să o extinzi, să-i creşti capacitatea?

Vrei să modernizezi tehnologiile şi să sporeşti calitateaprodusului finit? Îţi propui să cucereşti noi pieţe de desfacere a afacerii tale, cum ar fi cea a Uniunii Europene? Iar, în plus, să beneficiezi şi de grant pentru afacerea ta?

Optează pentru un credit EU4Business-BERD la Moldova Agroindbank, din resursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi a Uniunii Europene.

Creditele sunt destinate întreprinderilor micro, mici şi mijlocii din ţară care îşi propun să investească în dezvoltarea/ extinderea afacerii, a volumului şi capacităţii de producţie, în proiecte de eficienţă energetică, producerea şi utilizarea energiilor regenerabile etc.

Avantajele creditării EU4Business-BERD rezidă în:

-condiţii atractive de creditare: până la 100% din costul proiectului investiţional, fără TVA, maximum 3 milioane EUR, pe un termen de până la 72 luni, cu o rată a dobânzii de doar 5,5-6%;

-componentă de grant din partea Uniunii Europene în valoare de 10-15% din suma finanţării;

-perioadă de graţie;

-flexibilitate pentru diverse necesităţi investiţionale;

-consultanţă din partea experţilor internaţionali;

-asistenţă şi suport în procesul de creditare din partea specialiştilor MAIB.

„De mult timp ne propuneam să achiziţionăm un autocamion TIR, pentru a ne creşte capacitatea de transportare internaţională. Am solicitat la MAIB un credit EU4Business-BERD şi în scurt timp am obţinut şi creditul, şi camionul l-am procurat, şi de componenta de grant am beneficiat, pe care am şi reinvestit-o în afacere. Nu m-am aşteptat să fie atât de simplu să beneficiezi de finanţare din surse internaţionale, deşi înţeleg că în mare parte aceasta se datorează asistenţei profesioniste şi consultanţei de care m-am bucurat la Moldova Agroindbank”, spune Andrei Tulea, directorul „New Metal Construct”, unul dintre clienţii MAIB care au simţit deja avantajele creditării EU4Business-BERD.

Alege chiar azi să dezvolţi IMM prin finanţare din surse internaţionale şi aliniază-ţi procesele tehnologice şi de business la cele mai înalte standarde de calitate.

Vizitează pentru creditare avantajoasă cea mai apropiată sucursală a Moldova Agroindbank.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.07.24 16:21 Lidia
    Cu 5-6 la suta este prea scump finansarea....

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.