Comunicate de presă

1 000 000 DE CARDURI VISA EMISE DE MAIB. MULŢUMIM CLIENŢILOR PENTRU PERFORMANŢA COMUNĂ

19 august, 2019

Moldova Agroindbank a emis cardul VISA cu numărul 1 000 000, un motiv în plus de a sărbători performanţele comune pe care zi de zi le obţinem împreună cu clienţii.

Astăzi un card VISA de la MAIB oferă clienţilor: siguranţa banilor; comoditatea gestionării mijloacelor financiare; rapiditatea efectuării plăţilor datorită tehnologiei Contactless; plăţi simple şi securizate în mediul online; posibilitatea utilizării cardului atât în ţară, cât şi peste hotare în reţeaua comercianţilor care afişează sigla sistemului internaţional de plăţi etc.

“Cu gratitudine pentru un parteneriat de succes” - este mesajul primit de MAIB din partea VISA International cu ocazia emiterii cardului milionar.

“Cu recunoştinţă pentru performanţa comună” – este mesajul pe care îl adresează întreaga echipă Moldova Agroindbank clienţilor băncii – pentru încredere şi performanţele obţinute.

MAIB şi sistemul de plăți VISA International au o istorie frumoasă de parteneriat începând cu anul 2002. În aceşti 17 ani Moldova Agroindbank a devenit cel mai important acceptant și emitent al cardurilor VISA în Republica Moldova.

Recent, Moldova Agroindbank a lansat în premieră pentru piața bancară din ţară posibilitatea de achitare în rate prin utilizarea cardului bancar, primul card de cumpărături fără dobândă – LiberCard, oferit clienților exclusiv prin cardul „Visa Rewards”.

Lucrăm continuu pentru a oferi noi avantaje şi funcţionalităţi clienţilor Moldova Agroindbank. Să performăm împreună!

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.