Comunicate de presă

VINOPERA – UN EVENIMENT CU RECITAL DE MUZICĂȘI VIN NELIMITAT LA CASTEL MIMI!

21 august, 2019

Vinul și muzica vor face un cupaj perfect vineri, 6 septembrie la Castel Mimi. Vă invităm la VinOPERA, o petrecere în aer liber, cu multă muzică clasică și vinuri de excepție!

Clapele instrumentelor vor fi mânuite de Concertino Accordion Band, echipa de acordeoniști talentați care ne-au cucerit, de-a lungul anilor, cu recitalurile lor pline de energie, pasiune și originalitate și ne vor delecta auzul cu lucrări interpretate într-o manieră absolut deosebită. În programul evenimentului veți putea asculta compoziții clasice, folk și rock ale lui Ronan Hardiman, Hans-Guther Kolz, Felix Mendelson-Bartholdi, Nino Rota, Bela Bartok, George Bizet, Sammy Nestico, Hans-Gunther Kolz, Evghenii Derbenko, Veaceslav Gordzei, Pee Wee Ellis, Antonio Vivaldi.

Special pentru acest eveniment, va fi pus în circulație trenul Chișinău - Castel Mimi, un tren diesel modern care va facilita accesul tuturor doritorilor la petrecere. Prețul pentru o călătorie rapidă și sigură va fi de doar 70 de lei (dus-întors).

La eveniment puteți ajunge și cu propria mașină și vă încurajăm să completați locurile libere, anunțând pe pagina evenimentului disponibilitatea de a transporta și alte persoane. Șoferii vor fi răsplătiți cu un cadou pe măsură - o sticlă de vin Castel MIMI, pe care o vor putea consuma când vor ajunge acasă.

Evenimentul va avea loc vineri, 6 septembrie, începând cu ora 19:00, la Castel Mimi.

Costul biletului constituie 350 de lei, procurat în prealabil și 450 de lei – în ziua evenimentului. Copiii până la 10 ani intră gratuit, iar pentru cei cu vârsta de până la 18 ani prețul este de 100 de lei. În costul biletelor este inclusă degustarea NELIMITATĂ a vinurilor Castel MIMI. Biletele pot fi procurate pe iticket.md: https://iticket.md/ro/event/vinopera

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2113034692334163/

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.