Comunicate de presă

ACHITĂRI AUTONOME CU CARDUL ÎN ZONA DE AUTOSERVIRE LA CEL MAI MARE MAGAZIN DIN REŢEAUA NR1

10 octombrie, 2019

Cu sprijinul Moldova Agroindbank, în hypermarketul Nr1 din Chişinău, aflat pe strada Lev Tolstoi, 24/1, a fost amenajată o zonă de autoservire, în care prin intermediul terminalelor POS de la MAIB cumpărătorii pot să îşi achite rapid cumpărăturile cu orice card bancar.

4 case de autoservire stau la dispoziţia clienţilor, deţinători de carduri bancare ale sistemelor de plăţi internaţionale VISA şi Mastercard. Pentru efectuarea achitării, clientul urmează să scaneze independent codul de bare al fiecărui produs, să selecteze la final modulul „Achitare” şi să apropie cardul bancar de terminalul POS pentru achitare. Timpul necesar scanării şi achitării durează de la 10 la 40 de secunde, în funcţie de numărul produselor procurate.

“Continuăm să dezvoltăm soluţiile de plată autonome cu utilizarea cardurilor bancare la supermarkete, cofemate, parcări, terminale multifuncţionale de plată. Lucrăm ca să oferim şi mai multă autonomie şi comoditate clienţilor la achitarea cu cardul – un instrument modern, comod si rapid de plată”, a subliniat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

Hypermarketul Nr1 – este cel mai mare magazin din rețeaua de magazine Nr1, fiind una dintre cele mai populare rețele din Moldova. Este cunoscut atât pentru sortimentul său vast, cu produse unice, dar și pentru calitatea înaltă a deservirii. “Pentru noi este foarte importantă viteza de deservire a clienţilor: deservim peste 50 mii clienţi pe zi. De aceea, depunem eforturi constante ca timpul de aşteptare la casele magazinelor noastre sa fie cât mai scurt. Zona de deservire autonomă se bucură de succes, iar noi vedem reacţia cumpărătorilor noştri că pot să achite mai rapid cumpărăturile”, a menţionat Ala Martînov, directorul companiei ”47th Paralell”.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.