Comunicate de presă

TOP 5 MOTIVE SĂ TE ANGAJEZI LA MAIB. VINO LA TÂRGUL DE CARIERE ŞI AFLĂ OFERTELE LA STANDUL BĂNCII

01 noiembrie, 2019

În perioada 1 - 2 noiembrie Moldova Agroindbank participă la Târgul de Cariere, care are loc în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac”. Oferta MAIB de angajare include în acest sezon funcţii în domeniile de creditare, procesare plăţi, deservire clienţi, IT, marketing etc., astfel că pentru profesioniştii care îşi doresc o carieră de succes oportunităţile de angajare în cea mai mare bancă din Moldova sunt demne de luat în calcul.

Care sunt motivele pentru care profesioniştii aleg să se angajeze şi să dezvolte cariera profesională în cadrul MAIB – au fost întrebaţi într-un focus grup angajaţii din mai multe departamente ale băncii. Datele au scos în evidenţă că Moldova Agroindbank este un angajator atractiv din mai multe considerente. Iată principalele:

-posibilităţile de avansare în funcţie şi atmosfera prietenoasă din echipă;

-experienţa excelentă de a lucra împreună cu o echipă de profesionişti, alături de care creşte exponenţial valoarea profesională şi personală;

-atractivitatea pachetului salarial, bonusurile pentru performanţă şi avantajele extra-salariale;

-oportunităţile de practicare a sportului, implicare în proiecte de CSR şi teambuilding-uri;

-reputaţia – să lucrezi pentru o instituţie de top, lider în sectorul de activitate şi să contribui la succesul instituţiei este un motiv de mândrie.

Suplimentar ofertelor de angajare şi unei doze bune de motivare de alegere a MAIB ca nou angajator, la standul MAIB de la Târgul de Cariere candidaţii vor avea posibilitatea să se înscrie la un workshop motivaţional.

Tu de ce motive ai nevoie să te angajezi în echipa Moldova Agroindbank? Vino la standul MAIB de la Târgul de cariere sau verifică funcţiile vacante pe pagina web https://www.maib.md/ro/cariere/, expediază CV-ul la resurseumane@maib.md, apelează pentru detalii 022 303 255.

Profesioniştii la profesionişti se trag!

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.