Comunicate de presă

ASOCIAȚIA BUSINESSULUI EUROPEAN DIN REPUBLICA MOLDOVA ARE UN NOU PREȘEDINTE

04 noiembrie, 2019

László Diósi, CEO al Mobiasbanca - OTP Group este noul președinte al Asociației Businessului European din Republica Moldova (EBA). Acesta a fost ales în unanimitate de membrii organizației în cadrul Adunării generale, care a avut loc la 31 octombrie curent.

La eveniment au participat peste 60 companii naționale și europene, cei mai mari investitori din Republica Moldova.

„Vom continua să contribuim la îmbunătățirea politicilor sectoriale în contextul ameliorării climatului de afaceri și antreprenoriatului în Republica Moldova și reprezentarea intereselor membrilor EBA”, a menționat noul Președinte.

Prioritățile Organizației pe parcursul anului următor sunt: îmbunătățirea politicilor fiscale și vamale, implementarea politicilor și mecanismelor necesare în domeniul de protecție a mediului și sistemului de siguranța alimentelor, valorificarea Acordului de Asociere în acest context, ș.a.

Asociaţia Businessului European este o organizație independentă, nonguvernamentală, înființată de 10 fondatori, unii dintre cei mai mari investitori din Republica Moldova, sub auspiciul Delegației UE în Republica Moldova. Aceasta are dreptscop alinierea economiei naționale și a legislației în domeniul de afaceri la standardele UE și promovarea valorilor europene și celor mai bune practici de management în afaceri în comunitatea antreprenorială din Moldova.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.11.05 11:26 Maria
    Eto uje serieznaea zaeavca na liderstvo etogo banca v Moldove...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.