Comunicate de presă

O seară ungurească pentru clienții Mobiasbanca – OTP Group

14 noiembrie, 2019

Mobiasbanca perpetuă tradițiile cu sfințenie, an de an, spre deliciul clienților și partenerilor băncii. Ne-am reunit și în acest an, în luna lui brumar, cu vinuri excepționale și voie bună la o seară de omagiere și consolidare a colaborării reciproce.

La evenimentul marca Mobiasbanca au fost invitați clienții și partenerii băncii, reprezentanți ai corpului diplomatic și membrii Consiliului Băncii, care au degustat din vinurile tradiționale ungurești, sub bagheta renumitului somelier din Ungaria, András Kolozsvári.

Zoltan Major, Președintele Consiliului Băncii, în cuvântul său de salut, a accentuat legătura istorică a ambelor țări, menționând ca are un sentiment plăcut la auzul cuvintelor Chișinău și Orhei, care au rădăcini ungurești. Primul, este numele unui trib din cele 7 în total, care au stat la baza formării poporului unguresc, iar Orhei semnifică ”loc de pază”, niște legende dezvăluind această regiune drept loc de adăpost pentru trbiul ungar în drum spre munții Carpați.

Acesta a vorbit despre strategia de creștere a Mobiasbanca, care prevede dezvoltări în zona retail, a produselor de creditare și a serviciilor digitale, ceea ce presupune servicii bancare moderne și accesibile pentru clienții băncii.

László Diósi, Președintele Comitetului de Direcție – CEO, a invitat oaspeții să deguste cele 6 tipuri de vinuri din soiuri locale ungurești.

“Apreciem lucrurile în comun între Moldova și Ungaria, și anume cultura de cultivare și venerare a vinului. Sper, că prin această degustare să vă oferim o impresie generală despre vinurile tradiționale ungurești și să ne apropiem de calitatea și savoarea vinurilor celebre moldovenești”, a spus, plin de emoții, László Diósi.

Acesta a accentuat importanța evenimentului, pentru consolidarea și continuarea colaborării cu clienții băncii, fiind locul perfect de a face schimb de idei și viziuni noi privind dezvoltarea băncii.

Muzica cu influențe rock și celebrele vinuri din regiunile Tokaj, Badacsony, Villány, Eger i-au unit pe toți în discuții și împărtășiri despre realizările obținute și obiectivele pentru noul an. Oaspeții s-au simțit, preț de câteva ore, pe meleagurile Ungariei, iar echipa Mobiasbanca s-a bucurat că și-a reunit din nou clienții săi fideli în marea familie Mobiasbanca OTP-Group.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.11.15 10:58 Marc
    A fost o sera minunata. Bravo!o

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.