Comunicate de presă

​NOU: ÎNCASAREA NUMERARULUI LA ATM PENTRU PERSOANE JURIDICE, EXCLUSIV LA MAIB

05 decembrie, 2019

Moldova Agroindbank diversifică portofoliul destinat persoanelor juridice prin lansarea serviciului automatizat de încasare a numerarului prin intermediul bancomatelor cu funcția cash-in de ultimă generație.

Prin intermediul serviciului de încasare la bancomat, disponibil 24/24, agentul economic are posibilitatea de a-și alimenta contul de card business (Mastercard Business sau Visa Business) cu numerarul obținut din vânzări sau prestări servicii în regim online, ceea ce îi asigură accesul imediat la banii încasați în cont și efectuarea ulterioară a oricăror transferuri la alte conturi sau realizarea plăților.

Mai mult ca atât, acum agenții economici beneficiază și de o ofertă specială*:

- comisionul la alimentarea contului de card business la bancomat – „0”;

- comisionul de administrare a cardului pentru primul an de utilizare - GRATUIT;

- emiterea GRATUITĂ a cardurilor Visa Business și Mastercard Business.

Cardurile business emise de Moldova Agroindbank reprezintă un instrument practic și comod, care permite gestionarea rațională a resurselor financiare ale companiei, oferind acces la banii din cont în orice moment, oriunde în lume. Pentru companiile care desfășoară activități de export/import, cardurile business de la MAIB asigură posibilitatea recuperării TVA-ului transfrontalier, iar pentru angajați - oferă securitate și asigurare gratuită în cadrul deplasărilor de serviciu.

Lista bancomatelor care integrează serviciul automatizat de încasare a numerarului poate fi vizualizată pe https://www.maib.md/files/maib-locations-atms.pdf.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina web www.maib.md sau apelând Contact Center: 022 268 999.

* Oferta specială este valabilă până la data de 1 martie 2020.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.