Comunicate de presă

LIBERCARD - PRIMUL CARD DE CUMPĂRĂTURI ÎN RATE ȘI FĂRĂ DOBÂNDĂ

06 decembrie, 2019

Este o adevărată senzație pentru Moldova! Un „veni, vidi, vici” bancar! Este LiberCard de la Moldova Agroindbank!

Dacă ți-ai dorit vreodată un card de cumpărături fără comisioane, dobânzi și costuri ascunse, să știi că acum acesta există! E cardul care îți dă aripi și zbor liber la cumpărături. O soluție cu adevărat revoluționară pentru cei care trăiesc pe principiul „oriunde și oricând”. E LiberCard!

Cineva are nevoie urgent de o vizită la medic, iar altcineva visează la un nou gadget. Suntem diferiți, avem dorințe diferite, la fel și posibilități. Cu LiberCard îți îndeplinești dorințele, în orice situație și în orice moment din an.

De ce LiberCard este cel mai bun?

Din moment ce îl ai în mână, faci ușor cumpărături în sute de magazine partenere Moldova Agroindbank, iar limita de credit se aprobă o singură dată. LiberCard – NU este un card de credit în sensul obișnuit al cuvântului, și, mai ales, NU este un împrumut. E soluția potrivită la momentul potrivit de a achita în rate, fără dobândă.

Cum achiți cu LiberCard?

Orice cumpărătură din magazinele partenere este achitată de bancă, iar deținătorul LiberCard nu va plăti nimic pentru utilizarea acestor bani. Orice plată cu LiberCard înseamnă rate cu 0% dobândă, pentru orice cumpărătură sau serviciu. La casieria partenerului LiberCard se prezintă doar cardul, se extrage suma produselor sau a serviciului și atât. Singurul lucru care trebuie făcut după achiziție este rambursarea sumei bunurilor achiziționate (fără dobândă, comisioane și costuri suplimentare), până la 12 luni, în rate FIXE și EGALE (în funcție de rata oferită de partener). De restul se ocupă Moldova Agroindbank și partenerii LiberCard!

Cine stabilește ratele?

Fiecare partener stabilește numărul de rate pentru produsele și serviciile prestate, iar sistemul calculează totalul spre plată pentru fiecare lună. Rambursarea se face în rate lunare egale, cu achitarea treptată din contul salariului. Se va rambursa suma exactă a costului bunului sau serviciului procurat, fără niciun ban în plus – fără dobânzi sau comisioane.

Unde achiți ratele?

Pentru a beneficia mereu de dobânda 0 e necesar să achiți la timp totalul de plată afișat în extrasul de cont până la data de 16 a fiecărei luni.

Rata lunară poate fi achitată:

  • prin aplicația MAIBank;
  • prin internet Banking;
  • la terminalele self-service;
  • în orice sucursală a băncii.
  • Planul de rambursare și toate cumpărăturile efectuate pot fi văzute în aplicația MAIBank. Majoritatea clienților au această aplicație instalată în telefonul mobil, care poate fi descărcată de pe AppStore și Google Play.

    Rețeaua de parteneri LiberCard este în continuă creștere și include atât supermarket-uri, magazine de haine, cosmetice, articole pentru sport, centre medicale, servicii stomatologice, cât și agenții de turism, benzinării și multe altele.

    LiberCard poate fi solicitat online pe www.libercard.md sau în orice sucursală MAIB, doar cu buletinul de identitate.

    Prinde aripi cu LiberCard!

    adaugă comentariu

    adaugă comentariu

    • nume
    • email
    • mesaj
    Multumim!
    Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.