Comunicate de presă

CLIENŢII MOBIASBANCA AU FĂCUT UN GEST NOBIL PENTRU COPII

18 decembrie, 2019

Mobiasbanca – OTP Group S.A., deja al doilea an consecutiv, a decis să redirecționeze fondurile destinate cadourilor de sărbători pentru clienți spre reparaţia clinicii pentru copii ”Emilian Coțaga” a Institutului Mamei și Copilului.

În acest an a fost reamenajată Secţia Internări, în care sunt examinaţi peste 6000 de copii anual. Graţie suportului clienţilor băncii, în aceste încăperiau fost realizate lucrări de reparaţie și schimbate uşile exterioare, a fost procurat mobilierul necesar. De asemenea,a fost decorat holul secției cu desene viu colorate, pentru a crea o atmosferă caldă micuţilor internaţi în spital.

„Ne dorim ca toţi copiii care sunt internați pentru a fi tratați în această clinică, chiar de la intrare să resimtă o ambianță binevoitoare și veselă, prin desenele viu colorate rupte din poveștile preferate, măcar un pic să se poată abate de la durerea pe care o simt. Considerăm că toți copiii, indiferent unde sunt internați și tratați, fie la spitale private sau de stat, trebuie să beneficieze de aceleași condiții. Le mulțumim foarte mult clienților noștri, care, indirect, au pus umărul la realizarea acestui proiect important.”, a declarat Stela Ciobanu, Vicepreședinte al Comitetului Executiv -Secretar General al Mobiasbanca – OTP Group.

Dl László Diósi, Președintele Comitetului Executiv – CEO Mobiasbanca – OTP Group, prezent la eveniment, a declarat că acest gest ar trebui să fi un obiectiv nobil pentru toată lumea, nu doar de Crăciun, dar şi pe tot parcursul anului: „Pentru Mobiasbanca ajutorul pentru copii este foarte important şi nu doar în luna decembrie, dar în toate proiectele pe care le desfăşurăm pe parcursul anului. Dar nu este cel mai important valoarea investiţiei pe care am făcut-o, dar zâmbetul copiilor.”

Vicedirectorul clinicii, dl Vasile Tomuz, și-a exprimat recunoștința pentru suportul acordat instituției:”Această secție necesita reamenajare urgentă, pentru ca aici, anual, sunt consultați sau examinați spre internare peste 23 000 de copii. Este un spațiu în care copiii bolnavi își fac prima impresie despre spital. În acest sens, a devenit deja o tradiţie frumoasă de a avea un parteneriat cu Mobiasbanca. Muțumim pentru ajutorul acordat și transformarea acestei secții într-un spațiu luminos și colorat.”

La inaugurarea Secţiei de internare auparticipat secretarul de stat al Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Alexandru Holostenco, dar şi directorul Institutului Mamei şi Copilului, Sergiu Gladun.

Mobiasbanca – OTP Group este apreciată pentru stabilitate și transparență, produse și servicii financiare de calitate. Banca are o cultură corporativă dezvoltată care este împărtășită de către angajați săi și se implică activ în viața socială a comunității în care activează, susținând cultura și arta, persoanele cu nevoi speciale, sportul și voluntariatul.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.12.18 14:13 Alexei
    La mobiasbanca a schimbat proprietarii da politica corporativa a ramas acealasi - cu macsimum de responsabilitate, bravo!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.