Comunicate de presă

MOBIASBANCA OFERĂ NOI FACILITĂȚI LA PLATA CREDITELOR PENTRU ANTREPRENORII AFECTAȚI DE CRIZA CAUZATĂ DE EPIDEMIA COVID-19

08 aprilie, 2020

Stimați clienți,

Ne-am angajat dintotdeauna să oferim soluții personalizate clienților noștri – antreprenori care, plini de curaj, inspirație și perseverență, reușesc să-și dezvolte afacerile în pofida oricăror provocări.

În această perioadă marcată de evenimente și situații excepționale, solidaritatea a devenit, mai mult ca niciodată, obiectivul nostru principal. Anume din acest motiv, am decis să întreprindem acțiuni suplimentare, menite să sprijine clienții afectați în mod direct de epidemia de coronavirus, pentru care plata ratelor la credite poate deveni o dificultate și un obstacol în derularea sau reluarea activității.

Astfel, Mobiasbanca - OTP Group se angajează să aplice o serie de facilități la plata creditelor si a ratelor de leasing într-un mod absolut responsabil: doar la cererea clienților și ca urmare a analizei individuale a situației economico-financiare specifice fiecăruia din ei, fără comisioane și printr-o procedură simplificată.

Vom enumera mai jos câteva dintre soluțiile pe care le puteți solicita până la data de 15.05.2020, în caz de necesitate:

  • Amânareaachitării ratelor lunare (maximum 3 rate), cu posibilitatea de rambursare a plăților amânate:

-proporțional termenului rămas al creditului/leasing,

-în următoarea lună,

-în ultimele 3 luni ale creditului/leasing,

-la data rambursării finale.

  • Prelungirea termenului creditelor ajunse la scadență in perioada Situației Excepționaledeclarate de Parlamentul Republicii Moldova cu cel mult 3 luni (credit clasic/linie de credit revolving/leasing).
  • Revizuirea Liniei de credit revolving scadentă în perioada Situației Excepționale cu modificarea într-un credit clasic.

Pentru a solicita de la distanță facilitățile menționate mai sus, vă îndemnăm să:

1.Descărcați și să completați Cererea de restructurare,

2.Autentificați Cererea completată cu semnătura administratorului (si ștampila dacă o dețineți),

3.Expediați copia color (scanată) a Cererii și cel mai recent Raport Financiar prin intermediul mesageriei securizate a serviciului Business Internet Banking,selectând subiectul Credit sau prin e-mail*, la adresa electronică a sucursalei în care sunteți deservit.

În cazul în care nu sunteți abonat la serviciul Business Internet Banking, Vă reamintim că în aceasta perioadă Mobiasbanca – OTP Group oferă posibilitatea unică de a adera de la distanță, pentru acces în timp real și în deplină siguranță la conturile companiei Dumneavoastră. Mai mult, vă puteți bucura de funcționalitățile acestui serviciu gratuit, timp de 3 luni din momentul aderării de la distanță.

Mobiasbanca – OTP Group monitorizează îndeaproape evoluția situației din țară și va întreprinde, în caz de necesitate, măsuri suplimentare de susținere. Vă îndemnăm să contactați consilierul Dumneavoastră personal pentru a afla mai multe detalii și pentru a stabili împreunăîn ce manieră Vă putem sprijini.

*adresa de email trebuie să se regăsească în baza de date a băncii.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.