Comunicate de presă

PRECIZĂRI CU REFERIRE LA PILONII DE ELECTRICITATE ASFALTAȚI PE DRUMUL DIN OR. STRĂȘENI

26 iunie, 2020

ICS Premier Energy Distribution SA informează opinia publică privind situația pilonilor de linie electrică aeriană vizați în lucrările de asfaltare a drumului din or. Strășeni din cadrul traseului R1 Chișinău – Ungheni.

Pe data de 22 iunie, curent, firma de construcții care realizează lucrările de reabilitare pe tronsonul de drum sus menționat a depus cererea de obținere a Avizului de reamplasare a doi piloni Nr.2 și Nr. 3, fid.2, din or. Strășeni, km 22-510, 22-590, mijlocul carosabilului R1, iar a doua zi, pe data de 23 iunie, aceasta a primit Avizul privind îndeplinirea condițiilor tehnice în baza cărora să fie strămutați pilonii vizați. Precizăm că anterior, această firmă a contactat în acest sens telefonic operatorul de distribuție și a adresat o scrisoare la care a primit răspuns, în care au fost indicate toate documentele necesare și procedura de depunere a cererii pentru obținerea avizului.

Conform Avizului eliberat pe data de 23 iunie, solicitantul are în sarcină elaborarea unui proiect tehnic corespunzător pe care trebuie să-l coordoneze cu primăria or.Strășeni și operatorul de distribuție privind condițiile de strămutare a pilonilor.

Ulterior aprobării acestui proiect, solicitantul trebuie să depună operatorului de distribuție o cerere privind stabilirea procedurii de deconectare a liniei electrice aeriene în vederea creării condițiilor necesare pentru executarea lucrărilor – acestea revenind în totalitate în sarcina solicitantului, atât sub aspect financiar, cât și al realizării practice prin intermediul unei întreprinderi autorizate de profil.

Responsabil de realizarea Avizului de strămutare a pilonilor este solicitantul acestei lucrări.

Departamentul Relații Externe și Comunicare
ÎCS „Premier Energy Distribution” SA
26 iunie 2020

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.06.26 17:44 Fima
    Acest fapt ne demonstreaza la care UE noi dorim...
  2. 2020.06.26 17:55 Stanislav
    Este regula cum asta sa face da druraii idiotii adavarati!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.