Comunicate de presă

NOU DE LA MOLDOVA AGROINDBANK: SETEAZĂ INDEPENDENT PIN CODUL NOULUI TĂU CARD!

06 august, 2020

Moldova Agroindbank aduce inovaţia şi lansează o nouă modalitate de setare independentă de către clienți a PIN-ului cardului bancar: ușor, simplu, confortabil.

Până acum, cardurile MAIB se eliberau doar împreună cu plicuri de hârtie sigilate care conțineau codul PIN, folosit la ATM și terminalele de plată cu carduri.

Plicul tradițional cu PIN generat automat este incomod din mai multe motive: combinaţia de cifre greu de memorat, păstrarea plicului împreună cu cardul genera riscul de a pierde nu doar cardul, dar şi parola (PIN-ul), plic pierdut, parole uitate şi, ca urmare, cereri de reemitere a cardurilor. Cu gândul la clientul nostru, MAIB a elaborat o nouă modalitate de a transmite PIN-ul în condiţii sigure, folosind tehnologiile moderne: generarea unui cod de activare primit prin SMS sau în aplicaţie, care va permite setarea independentă a PIN-ului la bancomat.

Procesul este unul foarte simplu:

  1. Primiți cardul bancar la ghișeul băncii.
  2. Accesați aplicatia MAIBank în care solicitați codul de activare a PIN-ului.

    Sau expediați prin SMS la numărul scurt 6242 ultimele 4 cifre ale cardului Dvs. În scurt timp veți primi un SMS care va conţine codul de activare a PIN-ului. Și atât! Aveți cardul activ cu PIN cod setat și cunoscut doar de Dvs.

  3. Folosiți codul de activare pentru a seta propriul PIN cod al cardului la cel mai apropiat bancomat MAIB.

Și atât! Aveți cardul activ cu PIN cod setat și cunoscut doar de Dvs.

La prima etapă această modalitate de setare este aplicată pentru cardurile Mastercard Gold, posibilitate care va fi extinsă treptat pentru toate cardurile băncii.

Noua modalitate de a transmite PIN-ul răspunde cerințelor în domeniul securității, oferă mai multă comoditate pentru clienții băncii, este un instrument modern şi prietenos mediului ambiant.

Fii eco, fii digital, fii smart!

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.