Comunicate de presă

Campania “Donează un ghiozdan călător” - susţinută de FinComBank pentru al doilea an consecutiv!

01 septembrie, 2020

Prețuim lucrurile care contează cu adevărat, de aceea, pentru al doilea an consecutiv, la început de an școlar, FinComBank se alătură campaniei sociale ”Donează un ghiozdan călător”. În acest an, circa 40 de elevi din raioanele Telenești, Criuleni și Hîncești au primit ajutor sub forma unor donații de ghiozdane pline cu rechizite, astfel încât începutul de an școlar să aducă cu sine dorința de a învăța, de a acumula noi informații necesare în procesul educațional și încrederea că vor reuși.

Am bucurat și încântat elevii claselor primare, copii ce provin din familii care cu greu pot să le asigure rechizitele și cele necesare pentru revenirea în băncile școlii, pentru că educaţia fiecărui copil începe de la lucruri simple, puse într-un ghiozdan frumos.


FinComBank crede cu tărie că investiția în educație este una dintre cele mai importante modalități de a le asigura copiilor un viitor de succes și prosper.

Campania socială “Donează un ghiozdan călător” este o inițiativă a Asociației pentru Relații Comunitare și se desfășoară cu succes în parteneriat cu FinComBank.

Pe parcursul a mai multor ani, FinComBank se implică activ în proiectele sociale, culturale, acțiuni umanitare care contribuie la dezvoltarea societății. Noi credem în societatea din care facem parte şi în potenţialul ţării noastre!

Noi preţuim lucrurile care contează cu adevărat!

FinComBank - într-un pas prin viaţă!

Pentru mai multe informaţii:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com
Website: www.fincombank.cоm

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.