Comunicate de presă

​CASH BY CODE – ÎNCĂ O INOVAȚIE DIGITALĂ LA VICTORIABANK

15 septembrie, 2020

Începând cu 15 septembrie, a.c., Victoriabank lansează un nou serviciu – Cash by Code.

Noua funcționalitate va permite retragerea numerarului la bancomatele băncii fără prezența cardului, în doar câteva secunde.

Procedura este foarte simplă si constă din 5 pași:

1.Clientul accesează aplicația mobilă VB24 Mobile sau aplicația web, VB24 Web;

2.Alege opțiunea Generare CashCode și introduce suma ce se dorește a fi extrasă și numărul de telefon mobil al beneficiarului (care poate fi atât posesorul cardului cât și o altă persoană);

3.Confirmă operațiunea, prin codul SMS venit la numărul deținătorului de card;

4.Din motive de securitate, sistemul va genera un cod unic de 5 cifre care va apărea în fereastra din aplicația mobilă sau web, cealaltă parte a codului, tot de 5 cifre, va fi expediată pe numărul de telefon introdus la pasul 2.

5.La ridicarea banilor de la bancomatul Victoriabank, va selecta opțiunea Operațiuni fără card de pe ecran și va introduce secvența de 10 cifre.

„Suntem siguri că funcționalitatea nouă, Cash by Code de la Victoriabank va fi înalt apreciată de utilizatorii serviciilor noastre digitale, mai ales în contextul pandemiei. Dorim să le oferim clienților cât mai multă mobilitate și libertatea de a accesa banii oriunde și oricând. Lansarea funcționalității de retragere a banilor fără prezența cardului este un pas înainte în digitalizarea serviciilor oferite de bancă, iar acest lucru este indispensabil odată cu intensificarea comportamentului digital printre clienții băncii: 620.000 tranzacții web, peste 1 milion de tranzacții efectuate de pe dispozitivele mobile și +21.000 de utilizatori noi de aplicații web si mobile banking, marca Victoriabank în primul semestru din 2020” – a declarat Vasile Donica, Vicepreședinte Victoriabank.

Codul este valid24 de ore, timp în care utilizatorii aplicațiilor de online banking Victoriabank pot solicita anularea acestuia, în cazul în care doresc să modifice suma operațiunii sau să o anuleze definitiv.

Cash by Code este un cod unic, nu este posibilă reutilizarea/reactivarea acestuia sau retragerea sumelor parțiale utilizând acest cod.

Limita maximă a retragerilor de bani fără prezența cardului per tranzacție este de 3 000 MDL. Sumele pot fi retrase doar în MDL, indiferent de valuta contului de cardpe care se efectuează operațiunea.

Banii pot fi ridicați la oricare din cele aproape 200 de ATM-uri ale băncii din toată țara, în doar câteva secunde.

Consultă Ghidul Utilizatorului, aici.

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2020.09.15 13:36 Victor
    Bravo! Este simplu si comod!
  2. 2020.09.15 13:41 Maria
    Sunt de acord, serviciu este superb si foarte pracic si util.
  3. 2020.09.15 13:46 Victoria
    Vreau sa spun ca apreciem Cash by Code de la Victoriabank...
  4. 2020.09.16 12:37 Suleiman
    A kogda-to eto bil samii prodvinutii bank po kartocikam.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.