Comunicate de presă

FUNDAȚIA PENTRU EDUCAȚIE FINANCIARĂ „OK” A SEMNAT UN ACORD DE COLABORARE CUIMSP INSTITUTUL MAMEI ȘI COPILULUI

23 septembrie, 2020

Acordul de colaborare încheiat între cele două instituții,Fundația pentru Educație Financiară „OK”șiIMSP Institutul Mamei și Copilului oferă rampa de lansare a programelor de educației financiară de care vor beneficia corpul administrativ al instituției, colaboratori medicali și întregul personal.

„Dăm startul unei colaborări fructuoase, de lungă durată, și considerăm că vom ajunge în casele fiecărei familii de medici din cadrul Centrului, și cu siguranță vom progresa împreună învățând cum să ne gestionăm mai bine banii.” declară Stela Ciobanu, Directorul executiv al Fundației.

Scopul proiectului este să dezvoltăm aptitudini financiare, economice și de gestionare a resurselor financiare în rândul angajaților în domeniul medical, oferindu-le oportunitatea de a descoperi abordarea modernă a economicii, planificarea bugetului, asigurarea pensiei și chiar investiții. Susținem dezvoltarea sectorului medical printr-o abordare inedită și bine targhetată.

Programele și metodele noastre de învățare sunt atrăgătoare prin interactivitate, jocuri adaptate și diversificate. Ne bazăm pe exemple din viața reală și aplicăm practic tot ce învățăm în cadrul programelor de training.

Sesiunile de training vor fi organizate la sediul IMSP Institutul Mamei și Copilului, pentru comoditatea și confortul beneficiarilor. Mobilitatea și flexibilitatea trainerilor permite Fundației să vină cu programele de educație financiară la sediul instituției, în diverse localități, la solicitarea beneficiarilor.

Este o colaborare mult – așteptată de ambele instituții, care împărtășesc aceleași valori și vor să contribuie la această misiune. În continuare vom dezvolta parteneriate cu instituțiile de învățământ și diverse organizații, mediul academic și medical.

Instituțiile care sunt interesate de colaborarea cu Fundația pentru Educație Financiară „OK”, ne pot scrie un email pe adresa contact@okcenter.md sau direct pe site-ul www.okcenter.md

Pe rețelele sociale ale Fundației (Facebook, Instagram și LinkedIn) veți descoperi informații despre activitățile noastre şi multe lucruri interesante și utile.

Fundația pentru Educație Financiară ”OK” este o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, care își propune să contribuie la creșterea gradului de educație financiară a populației. Fundația este fondată la data de 5 decembrie 2019, sub patronajul Mobiasbanca – OTP Group S.A. oferind programe gratuite și adaptate pentru toate categoriile de vârstă.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.09.24 11:27 Elena
    Eto scoree vsego - denighi na veter...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.