Comunicate de presă

CICLIȘTII MOBIASBANCA – OTP GROUP, DE CINCI ANI PE BICICLETĂ PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ

28 septembrie, 2020

Mobiasbanca- OTP Group este, pentru al V-lea an consecutiv, partenerul evenimentului Hospice Bike Tour.

Susținem cauza caritabilă Hospice of Hope, care se aliniază politicii de responsabilitate socială a băncii. Fondurile colectate în urma evenimentului vor fi utilizate pentru menținerea serviciilor de îngrijiri paleative oferite gratuit persoanelor care suferă de cancer sau alte maladii în stadiu avansat sau terminal din regiunile Cahul, Ocnița, Orhei, Soroca și Taraclia.

Colegii noștri – Dumitru Guzun, Cristian Lîsii, Edgar Sapunji, Cornel Beșelea și Nicolae Sandu au pornit pe biciclete vineri dimineață din fața sediului Mobiasbanca – OTP Group, la ceas era 6:00, au verificat bicicletele, au pus rucsacurile în spate și s-au alăturat celorlalți 20 de cicliști.

În prima zi de #HospiceBikeTour2020 cicliștii au urmat traseul Chișinău - Raionul Șoldănești, făcând față primelor provocări și întrând în ritmul solicitant al traseului. La finalul zilei a doua au ajuns la destinație - monumentul „Lumânarea Recunoștinței” din or. Soroca. Cu 192 de km depășiți, accidentări, dureri musculare, spirit de echipă întărit și starea de împlinire a unui traseu dus până la capăt.

Traseul gândit de organizatori - Chișinău – Orhei - Rezina - Soroca, a îndrumat cicliștii prin locurile pitorești ale țării, pe lângă sate, orașe, dealuri și drumuri de toamnă.

Chiar dacă au încheiat traseul, cu siguranță au nevoie de încurajare, iar ca efortul lor să nu fie unul zădarnic, susține-le cauza pentru care s-au alăturat acestui traseu printr-o donație: https://bit.ly/3mYxX3F

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.09.29 11:20 David
    Imi place pozitia Mobiasbanca!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.