Comunicate de presă

REGIUNEA DE NORD ÎN OBIECTIVUL DEZVOLTĂRII REGIONALE

17 decembrie, 2020

În orașul Soroca a fost reamplasată sucursala Mobiasbanca – OTP Group. Acum, clienții băncii din regiune, pot beneficia de servicii bancare eficiente chiar în centrul orașului, la adresa str. Alexandru cel Bun 8.

Sucursala face parte din Structura Regională NORD, în cadrul căreia o echipă responsabilă este pregătită să sprijine clienții în funcție de necesitățile financiare ale acestora. Echipa este formată din:

- Un consilieri persoane juridice,
- Doi consilieri persoane fizice,
- Un consilier universal,
- Doi operatori ghișeu universal,
- Directorul sucursalei.

„Deschiderea acestui sediu marchează importanța strategică și angajamentul Mobiasbanca la dezvoltarea economică a regiunii. Ne dorim să fim un partener de încredere și să dezvoltăm relații durabile cu clienții, fiind recunoscuți pentru susținerea inițiativelor antreprenoriale și a proiectelor administrației locale.” a menționat dl Serghei Revenco, Directorul sucursalei.

În cadrul sucursalei, se prestează toată gama de servicii pe care le oferă banca, printre care: deschiderea depozitelor, acordarea creditelor pentru persoane fizice si juridice, acordarea serviciilor de încasări persoane juridice și fizice, operațiuni de schimb valutar, acordarea serviciilor aferente transferului de credit, acordarea serviciilor aferente transferurilor bănești, consultarea clienților.

Onoarea de a tăia funda verde de inaugurare, i-a revenit dlui László Diósi, președintele Comitetului Executiv – CEO, însoțit de dl Petru Delinschi, Director Comercial Retail Banking și Maria Bologan, Șef Departament Retail Management și Monitorizare.

Primarul municipiului Soroca, dna Lilia Pilipețchi, a salutat deschiderea noului sediu și a încurajat echipa acestuia pentru provocările care urmează, urând-le succes în activitate.

Sucursala și-a început activitatea în anul 2011. Din data de 9 noiembrie 2020, aceasta a fost realocata într-o locație mult mai spațioasa, prioritatea fiind oferită accesibilității și confortului clienților.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.12.17 17:13 David
    OTP Group sa dezvolta fiica sa in Moldova, bravo!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.