Comunicate de presă

Necrolog

15 ianuarie, 2021

În data de 14 ianuarie 2021, inima doamnei Nelly SONIC a încetat să mai bată...

Doamna Nelly SONIC s-a născut la Chișinău în anul 1961. Cea mai mare parte a vieții sale a fost strâns legată de sectorul de bază al economiei moldovenești – viticultura și vinificația.

Nelly întotdeauna tindea să cunoască totul sau aproape totul despre aceste industrii, astfel încât vinurile companiei „Lion Gri”, a cărei vicepreședinte a fost, să ocupe un loc onorabil și demn nu doar în Republica Moldova, ci și departe de hotarele acesteia – în Rusia, SUA, China, Japonia, Vietnam, Canada, Germania, Republica Cehă, Polonia și multe alte țări ale lumii.

Profesionalismul ei, precum și atitudinea sa rară și extraordinară față de activitatea mult îndrăgită, căreia s-a dedicat în întregime, au fost recunoscute de numeroase premii înalte, medalii și diplome.

Grație muncii sale, sub renumita marcă „Lion Gri” au apărut peste o sută de vinuri moldovenești, care vor continua să poarte faima celor mai bune exemple de vinuri autohtone.

Nelly SONIC avea un suflet sensibil și receptiv, o inimă mare și amabilă, care prin căldura sa strălucea și încălzea mulți oameni atât din Moldova, cât și de peste hotarele țării. Ea avea un dar rar de la Dumnezeu și abilitatea de a stabili relații umane bune, deschise, sincere cu oameni de diferite profesii și naționalități.

Datorită caracterului său, a imparțialității și receptivității sale, Nelly SONIC are un număr imens de prieteni, prietene, colegi, parteneri și buni cunoscuți, în ai căror inimă și memorie Nelly SONIC va rămâne pentru totdeauna FRUMOASĂ, ADMIRABILĂ, NOBILĂ.

În pofida preocupărilor sale constante, Nelly SONIC a găsit întotdeauna timp pentru cei mai apropiați și cei mai dragi – mama și tatăl, copiii, soțul și nepoții. Pentru ei, Nelly a fost și va rămâne cea mai sensibilă, cea mai grijulie și cea mai iubitoare.

Doamne! Odihnește-i în pace sufletul mare și sincer.

Dragă Nelly, fie-ți țărâna ușoară!

Mama, soțul, copiii, nepoții, prietenii, colegii și apropiații.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2021.01.15 17:29 Irina
    Sa odihneasca in pace...
  2. 2021.01.18 11:45 Valeria
    Pacat, este una mare pacat, Nelli era buna pentru multi-multi-multi oameni...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.