Comunicate de presă

PRIMEȘTE CARDURILE GAMA ACASĂ ÎN DOAR 2 CLICK-URI

30 aprilie, 2021

Siguranța și confortul clientului este primordială pentru Moldova Agroindbank. Comandă un card GAMA prin App MAIBank și primește-l gratuit la domiciliu. Îl poți obține în 2 click-uri:

·Click 1: comandă cardul GAMA prin App MAIBank

·Click 2: indică adresa de livrare.

Este gratuit

Pentru comoditatea ta, MAIB a prelungit termenul de livrare gratuită a cardurilor din colecția GAMA, solicitate prin intermediul aplicației mobile MAIBank. Astfel, poți beneficia de serviciul livrare carduri gratuit:

·dacă soliciți până la 30 iunie 2021 GAMA Start sau GAMA Universal.

·dacă soliciți până la 31 decembrie 2021 GAMA Premium.

Cardurile GAMA oferă mai multe gratuități deținătorului, de care vei rămâne plăcut surprins.

Livrare rapidă

Este necesar doar să accesezi App MAIBank, să selectezi cardul GAMA dorit și să indici adresa, la care vrei să-l primești. Îndată ce cardul este gata, Nova Poshta Moldova o să-l livreze în orice localitate din ţară. Pentru siguranţa banilor tăi din cont, cardul este transmis inactiv şi fără PIN-cod, pe care îl vei seta desinestătător. În acest fel, nu mai trebuie să vii la bancă pentru a deschide și a comanda cardul, deoarece totul este 100% digital.

Cardul de loialitate preferat

Comandă acum cardul GAMA prin MAIBank și profită de mai multe avantaje, cu care vine la pachet: cashback de până la 15%, zero comisioane, cardul de debit se transformă ușor în card de credit, servicii premium etc.

Nu ai încă un card bancar de la MAIB?

Te poți apropia la orice sucursală a Moldova Agroindbank să depui cererea de emitere a primului tău card MAIB. După primirea cardului, instalează în telefon App MAIBank, care îţi va deschide drumul către bankingul mobil. Ca să reduci timpul petrecut la bancă, ești îndemnat să îţi programezi online vizita prin intermediul aplicaţiei Earlyone, pe care o poţi descărca din Play Store sau App Store.

Pentru informații suplimentare apelează Contact Center la numărul scurt 1313.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.