Comunicate de presă

AU FOST PREMIAȚI 16 CÂȘTIGĂTORI AI PROMOȚIEI „CREDITE PENTRU TEHNICĂ” ORGANIZATĂ DE MAIB

22 iulie, 2021

Moldova Agroindbank a premiat 16 câştigători ai promoţiei „Credite pentru tehnică”, în cadrul unui eveniment special. Aceștia au fost selectaţi din câteva sute de participanţi prin tragere la sorţi, după ce au luat credite în sumă de minim 100 mii de lei pentru modernizarea afacerii.

„De 30 de ani Moldova Agroindbank susţine sectorul agricol, oferind soluţii de finanţare flexibile şi în condiţii avantajoase. Ne bucură faptul că portofoliul de clienţi business este în creştere, iar peste 40% dintre aceştia activează în agrobusiness. Suntem alături de clienţi nu doar prin tehnologii digitale, dar şi cu tehnică performantă, procurată în credit în cadrul parteneriatelor. Vom lucra în continuare pentru a oferi clienţilor noştri o gamă completă de produse şi servicii în condiţii avantajoase pentru un parteneriat pe termen lung”, a declarat Andrii Glevatskyi, Vicepreşedintele MAIB.

„Succesul nostru este succesul MAIB”

Promoţia s-a desfăşurat în perioada 1 martie – 30 iunie, iar cele 16 premii râvnite au fost:

  • 1 ATV - vehiculul perfect pentru drumuri cu denivelări;
  • 5 sisteme de navigaţie GPS;
  • 10 binocluri performante.
  • Vădit emoţionaţi, agricultorii, care au obţinut nu doar suportul necesar în planurile de dezvoltare a afacerilor, dar s-au ales şi cu premii valoroase, au declarat că MAIB întotdeauna le-a fost alături, susţinând toate proiectele.

    „Am devenit client MAIB acum trei ani. Am avut nevoie de credit pentru procurarea unui tractor, pe care deja l-am rambursat cu succes. Anul acesta, cu suportul băncii, am procurat o semănătoare. Mulţumesc pentru că ne susţineţi. Succesul nostru este succesul MAIB!”, a menţionat Dorin Pentelei din satul Sirota, raionul Orhei, care a câştigat un binoclu.

    Colegul său de breaslă, Alexandru Botnari din satul Ilenuţa, raionul Făleşti, care s-a ales cu un sistem GPS, este client MAIB de 28 de ani.

    „Cultivăm cereale, prelucrând 500 de hectare de pământ. Din 1993 suntem parteneri cu MAIB şi la bine, şi la rău”.

    O altă câştigătoare a unui sistem GPS este Angela Duca din satul Gordineşti, raionul Rezina, care este client fidel al băncii de la fondarea gospodăriei – circa 10 ani de atunci. Femeia de afaceri a declarat că întreprinderea sa cultivă cereale şi prelucrează 300 de hectare de teren agricol.

    „Acum am procurat un tractor, astfel sistemul GPS o să ne prindă bine. E un cadou binevenit”, a specificat Angela Duca.

    Marele premiu - un ATV, foarte util în agricultură, a plecat în satul Capaclia, raionul Cantemir. Câştigătorul ATV-ului este Mihail Postu, client MAIB din anul 2017.

    „Am cumpărat o combină, iar când am aflat de promoţie, am spus soţiei că voi câştiga ATV-ul. Am făcut tot posibilul ca să fiu liber la orele 12:00, când a avut loc loteria. Am intrat pe Zoom şi în direct am urmărit extragerea. Nu ştiam ce să fac când am înţeles că am câştigat, voiam să strig de bucurie. Lucrez doar cu MAIB, toate creditele mele sunt de aici. Sunteţi o echipă formidabilă şi vă doresc tot binele”, a relatat entuziasmat marele câştigător.

    Parteneriate pentru binele clienţilor

    La festivitatea de premiere au participat partenerii MAIB, furnizorii oficiali de tehnică şi utilaje performante pentru o agricultură modernă. Reţeaua MAIB cuprinde cca 40 parteneri cu peste 100 de puncte de vânzare, amplasate pe întreg teritoriu al ţării.

    În cadrul acestor parteneriate, clienţii sunt scutiţi de drumuri inutile pentru a obţine tehnica dorită sau finanţarea pentru aceasta şi au acces direct la furnizorii de tehnică pentru o afacere modernă.

    „Avem un parteneriat adevărat cu MAIB, oferim tehnică calitativă, iar rezultatele obţinute sunt o confirmare a faptului că facem totul corect”, a declarat Alexandru Fincuic, directorul ATC Agrotehcomert.

    Credite pentru tehnică aprobate timp de 2 ore

    Împreună cu partenerii săi, MAIB te ajută să cumperi orice tehnică, oferind finanţarea de care ai nevoie.

    „Facem parteneriat, în primul rând, cu clientul care este în mijlocul unui mic ecosistem pe care noi l-am creat. Acum, oferim soluţii financiare rapide. Clientul semnează cererea şi primeşte decizia timp de 2 ore. Pasul următor pe care ni-l dorim este ca solicitarea de credit să fie depusă de client online, de acasă, iar toate produsele să fie adaptate cerinţelor actuale”, a explicat Ghenadie Beldiga, şef Direcţie Parteneriat B2B MAIB.

    Creditele se aprobă timp de 2 ore, în condiţii avantajoase:

  • aport propriu - doar 20% din valoarea bunului;
  • gaj – tehnica procurată;
  • dobândă atractivă – de la 4,35%* în lei;
  • rambursarea anticipată – 0%.
  • Încă o dată sincere felicitări câştigătorilor!

    MAIB finanţează, partenerii livrează!

    Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

    1. 2021.07.22 18:01 Nina
      Acest tineri a chistigat doua ori, bravo!

    adaugă comentariu

    • nume
    • email
    • mesaj
    Multumim!
    Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.