Comunicate de presă

EVALUAREA AUTOMOBILULUI ONLINE – GRATUIT, RAPID, COMOD

24 noiembrie, 2022
Stabilirea unui preț concurențial pentru automobil reprezintă o provocare destul de dificilă în contextul instabilității prețurilor de pe piața auto. Astfel, cei care doresc să își vândă mașina sunt nevoiți să petreacă ore în șir pentru a analiza toate ofertele similare și pentru a stabili un preț rezonabil de vânzare.

Acum însă, toate aceste griji pot fi soluționate doar în câteva clickuri cu ajutorul unui serviciu revoluționar pe piața Moldovei —„Evaluarea prețului automobilului” disponibil pe platforma DriveHub. Serviciul reprezintă cea mai simplă și rapidă metodă a estima prețul de piață pentru un model concret de automobil.

Funcționalul acestui serviciu are la bază un algoritm complex, care analizează și compară concomitent mii de oferte similare și doar în câteva clipe afișează pe ecran prețul estimativ de piață pentru automobilul evaluat. De menționat, că exactitatea evaluării constituie 95% - fapt ce reprezintă un indicator foarte înalt și sigur.

Important! În procesul de evaluare se iau în considerație:

-marca și modelul automobilului;

-anul de producere;

-capacitatea motorului;

-tipul de combustibil;

-parcursul;

-tipul cutiei de viteze;

-tipul de tracțiune.

Principalul avantaj al evaluării online este confortul oferit fiecărui vânzător – procedura are loc doar în câteva clipe fără necesitatea de a naviga pe zeci de platforme dedicate vânzării automobilelor. Tot de ce este nevoie – specificarea caracteristicilor mașinii spre vânzare, iar de restul are grijă DriveHub. Mai mult decât atât, serviciul este accesibil pentru toți utilizatorii neînregistrați și este absolut gratuit. În cazul în care sunteți logat, veți beneficia și de oportunitatea de salvare a tuturor evaluărilor în cabinetul personal.

Important! Stabilirea unui preț competitiv sporește considerabil șansele de vânzare și, în același timp, protejează vânzătorii de riscul stabilirii unui preț mai puțin profitabil.

Serviciul de „Evaluare a automobilelor” aduce plus valoare și celor care intenționează să procure o mașină. Prin intermediul acestuia, cumpărătorii pot verifica rezonabilitatea prețului solicitat de vânzători, dar și să-l folosească ca argument în timpul negocierilor, astfel protejându-se de oferte cu prețuri exagerate.

De menționat că accesul la informația actualizată despre prețuri la automobile are un rol primordial atât pentru cumpărători, cât și vânzători din întreaga țară.

Evaluați gratuit prețul automobilului dorit aici: Evaluarea automobilului.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.