Transnistria şi Găgăuzia

​MINISTRA DE EXTERNE A TRANSNISTRIEI, NINA ŞTANSKI, VA DEVENI PRIMA DOAMNĂ

01 septembrie, 2015

Prim-vicepremierul, ministrul Afacerilor Interne al autoproclamatei RMN, Nina Ştanski, îşi va suspenda în curând activitatea în funcţie din motiv că urmează să se căsătorească cu liderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, anunţul a fost făcut de Şevciuk într-o conferinţă de presă, susţinută în ajunul „Zilei republicii”.

Potrivit spuselor sale, Ştanski „va prelua alte obligaţiuni – cele de soţie a preşedintelui”.

Nina Ştanski are 38 de ani. Până în 2009, când Şevciuk era preşedinte al Sovietului Suprem a fost asistenta sa. O dată cu alegerea lui Şevciuk în funcţia de Preşedinte, în 2011, a urcat rapid pe scara carierei sale. În 2012 a fost desemnată ministru al Afacerilor Externe, principal negociator cu Moldova, vicepremier. Nu a fost căsătorită. Are o fiică – Iana. În Transnistria se vehiculează că tatăl copilei este Evgheni Şevciuk. Preşedintele (47 de ani), de asemenea, nu a fost căsătorit anterior. În presă s-a vehiculat de repetate ori că are o relaţie mai mult decât apropiată cu Ştanski, însă până în prezent zvonurile nu au fost confirmate oficial. Conform unor informaţii neoficiale, anunţul a fost făcut din motiv că cei doi se pregătesc pentru naşterea celui de-al doilea copil.

În presa din Transnistria s-a scris mult despre faptul că Şevciuk a avut relaţii mai mult decât apropiate cu multe femei de vază din Transnistria, unele dintre care ocupă funcţii în structurile de stat.

Nina Ştanski a scris marţi pe pagina sa din reţelele de socializare că în curând va pleca de la MAE al Transnistriei.

„În curând voi transmite obligaţiunile succesorului meu şi voi începe pregătirile pentru un eveniment important şi fericit din viaţa mea”, a scris Ştanski.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2015.09.01 15:01 David
    Bravo, falicitari!
  2. 2015.09.01 15:03 Alena
    Nina este foarte si foarte frumoasa!!!
  3. 2015.09.01 16:29 Stas
    Nina Victorovna este foarte si foarte FRUMOASA!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.