Transnistria şi Găgăuzia

COMUNIŞTII TRANSNISTRENI VOR SĂ LUPTE PENTRU VOTURILE ALEGĂTORILOR

03 noiembrie, 2017

Comuniștii transnistreni vor lupta pentru voturile alegătorilor la alegerile următoare. Despre aceasta a declarat liderul Partidului Comunist Transnistrean (PCT), Oleg Horjan, într-un interviu pentru un ziar.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a explicat eșecul de la ultimele alegeri în Sovietul Suprem prin faptul că fostul președinte Evgheni Șevciuk „nu a făcut nimic pentru a se asigura că alegerile vor fi corecte”.

„Drept rezultat, totul a fost hotărât prin mituirea practic deschisă a alegătorilor, prin distribuirea de hrișcă, transportarea oamenilor la secțiile de votare și listele fraudate. Acum situația este diferită. Deoarece în republică nu există forțe reale de opoziție, cu excepția Partidului Comunist. Noi intenționăm să luptăm serios pentru voturile alegătorilor la alegerile viitoare”, a subliniat Horjan.

În același timp, el a recunoscut că activitatea electorală în Transnistria este în scădere, iar locuitorii sunt dezamăgiți de sistemul electoral.

„Dar nimic nu provoacă activitatea civilă a omului aşa ca stomacul gol și portofelul gol. Evenimentele de astăzi ne conving că mai departe va fi şi mai rău. Autoritățile nu se ocupă de sectorul real al economiei. Acestea acţionează numai în interesul oligarhiei, al cărei unic scop este creșterea profiturilor. Prin urmare, în viitorul apropiat, ne așteaptă zdruncinări serioase. Este vorba de reduceri masive de locuri de muncă, creşterea dolarului, scăderea nivelului de trai. Și toate acestea vor duce la faptul că oamenii vor începe să gândească diferit. Ei vor lupta mai activ pentru drepturile lor”, susţine liderul comunist.

Potrivit lui, „pentru a lua măsuri pentru a proteja oamenii muncii, Partidul Comunist trebuie să vină la putere și să-şi realizeze programul”.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.03 14:04 Elena
    Nicacoi on ne lider, on nicto i zvati ego nicac!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.