Transnistria şi Găgăuzia

ROSSOTRUDNICESTVO INTENŢIONEAZĂ SĂ SOLUŢIONEZE „UN SPECTRU LARG DE PROBLEME” CU TRANSNISTRIA

16 ianuarie, 2019

Transnistria şi Rossotrudnicestvo urmează să soluţioneze în acest an „un spectru larg de probleme”. Despre aceasta a declarat marţi şeful reprezentanţei Rossotrudnicestvo în Moldova – Centrul rus pentru ştiinţă şi cultură din Chişinău, Mihail Davîdov, la întrevederea de la Tiraspol cu preşedintele autoproclamatei RMN, Vadim Krasnoselski.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la site-ul liderului de la Tiraspol, vizita oaspetelui rus a fost întreprinsă cu scopul de a „stabili un plan de cooperare pentru anul 2019”.

„La elaborarea planului de activități comune au fost luate în considerare propunerile părții transnistrene și astăzi avem toate motivele pentru a le realiza”, a spus Davîdov.

Interlocutorii „au convenit asupra necesității dezvoltării continue a contactelor în vederea extinderii listei de proiecte și inițiative comune care să consolideze legăturile umanitare între Transnistria și Federația Rusă”. La finele întrevederii, ei și-au exprimat disponibilitatea de a menține o comunicare directă pe marginea tuturor chestiunilor actuale.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.01.16 12:06 Zinaida
    Eu socot, ca numai singur om in RM poate sa rezolva conflict - acest om este dl Plahotniuc.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.