Transnistria şi Găgăuzia

INVESTITORII BULGARI SUNT INTERESAŢI SĂ PLASEZE FERME DE MINING ÎN TRANSNISTRIA

06 martie, 2019

O delegație a Camerei de Comerț şi Industrie Bulgaria-China, condusă de președintele acesteia, Victor Azmanov, și-a exprimat interesul în încheierea unui acord reciproc avantajos cu reprezentanţii companiei de administrare pentru dezvoltarea tehnologiilor informaționale blockchain în Transnistria.

Potrivit agenției INFOTAG cu referire la presa din Tiraspol, despre aceasta membrii delegației au declarat la întâlnirea de la Tiraspol cu conducerea CCI a Transnistriei. Președintele CCI, Iurii Ganin, a informat oaspeții despre „capacitățile energetice ale Transnistriei și particularităţile tranzitului resurselor energetice”, cu accent pe „modificările recente în legislația investiţională a RMN ce se referă la facilităţi şi condiţii preferințiale”.

Potrivit CCI de la Tiraspol, partea bulgară „și-a exprimat dorința sa de a plasa o fermă de mining pe platforma companiei transnistrene „Tehnopark”, folosind avantajele oferite de legea actuală a investițiilor, precum și garanția unui mediu de afaceri stabil”. Printre planurile CCI Bulgaria-China se numără realizarea a două proiecte investiționale în valoare de 3 mil. și 15 mil. de euro.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.