Transnistria şi Găgăuzia

MILITARII RUŞI AU ORGANIZAT ÎN TRANSNISTRIA JOCURILE ARMATE „RĂZBOINICUL COMUNITĂŢII-2019”

07 august, 2019
<mt_str50>

În Transnistria au început jocurile armate internaționale „Războinicul Comunităţii-2019” le baza Grupului Operativ al Trupelor Ruseşti (GOTR), „ca prototip al competiției internaționale de îndemânare militar-profesională, care se desfăşoară în Rusia în aceste zile”.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la presa transnistreană, la acestea participă șase echipe care reprezintă structurile de forţă și instituţiile regiunii, precum și echipa gazdă – GOTR.

„Susținem inițiativa de a desfăşura în Transnistria competiţii similare jocurilor armate internaționale. Aceste jocuri sunt aproape la fel ca şi competițiile la scară mondială sau olimpică, există și câștigători și intensitatea luptei. Toți participanții sunt oameni curajoși, cei mai buni dintre cei mai buni, care vor arăta de ce sunt capabili”, a declarat șeful GOTR, colonelul Dmitri Zelenkov, la ceremonia de deschidere.

În prima zi a jocurilor, participanții și-au testat pregătirea fizică la trecerea pistei cu obstacole. În luptă au intrat echipajele de maşini de luptă, perechi de lunetişti, specialiști în reparații și bucătari de armată. Pentru prima dată la jocuri au participat specialiști în serviciile de comunicații, medici militari și agenți de informații.

Jocurile armate se vor desfăşura pe parcursul săptămânii. Echipele vor concura la trageri, la conducerea vehiculelor blindate și la alte concursuri profesionale militare. Jocurile, care au loc pentru al treilea an consecutiv, se vor încheia cu ceremonia de premiere a învingătorilor și participanților.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.08.07 13:44 Svetlana
    Zacem oni nas ubejdaiut v tom, cito mi i bez nih horoso znaem, cito oni silinee nas, za nami pravda, a v pravde - sila!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.