Transnistria şi Găgăuzia

TRANSNISTRIA ATRAGE TURIŞTII CU AJUTORUL SPOTURILOR ÎN LIMBA ENGLEZĂ

01 noiembrie, 2019

Transnistria atrage turiştii cu ajutorul spoturilor în limba engleză

Potrivit agenţiei INFOTAG, televiziunea transnistreană și ministerul afacerilor externe al regiunii au lansat mai multe videoclipuri în care se vorbeşte despre republica nerecunoscută. Acestea sunt sonorizate în limba engleză și fac parte dintr-un proiect al autorităților locale pentru atragerea investitorilor și turiștilor străini.

Autorii videoclipurilor spun că interesul pentru Transnistria în străinătate este în creștere.

„Antreprenorii străini investesc în economia noastră, iar să întâlneşti pe stradă un turist din China sau America este acum ceva obişnuit. Apropo, acum americanii și englezii vor putea afla despre țara noastră în limba lor maternă”, susţine postul de televiziune din regiune Первый Приднестровский.

Scopul spoturilor video este de a spune în limba engleză despre cultura, istoria, economia, educația, agricultura și industria regiunii.

Unul dintre videoclipuri oferă o imagine de ansamblu a obiectivelor turistice din Transnistria, de la sudul până la nordul regiunii.

„Am realizat aceste videoclipuri pentru a arăta comorile noastre naționale și pentru a vă inspira să vizitați locul pe care noi îl numim casa noastră. Datorită acestor spoturi, milioane de vorbitori de engleză vor afla de ce merită de vizitat Transnistria”, subliniază creatorii.

Unul dintre spoturi este dedicat complet Tiraspolului, altul descrie realizările din domeniul medicinii. Alte două spoturi relatează detaliat despre industria și agricultura din regiune, unde, potrivit autorilor videoclipurilor, este avantajos să investești, precum și despre dezvoltarea sportului și a educației.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.11.04 11:49 Ilie
    Asa si trebue... Tot ce ei fac este destul de corect!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.